Jump to content

Nieuwe middagshow ‘Joris & Julia’ op ZTACK 


de redactie

263 views

Vanaf vrijdag 6 november a.s. starten ex-538 collega’s met hun eigen middagshow ‘Joris & Julia’ op het jongerenstation ZTACK.

In de nieuwe, crossmediale, radioshow met spraakmakende (muzikale)gasten bespreken Joris en Julia op eigen wijze het nieuws en de laatste gossip. Daarnaast is er iedere week een TON te winnen en zullen zij ook exclusieve content aanbieden via hun podcast waarmee de luisteraars een kijkje achter de schermen krijgen. 


Joris en Julia zijn elke vrijdagmiddag van 16:00 tot 18:00 uur te beluisteren op ZTACK. Het duo werkte al eerder samen bij Talpa Radio (Radio538), waar ze naast het produceren van radioshows ook een tijdje samen een radioshow maakte op XM, The Talentstation. 


Radiocoach Pierre Papa: “Joris en Julia zijn gevorderde jonge multimediatalenten die graag het randje opzoeken en er soms overheen donderen en daar is bij ons ruimte voor. Ze gaan de allereerste middagshow op ZTACK maken en gaan dat doen op een frisse en crossmediale manier. Hiermee zetten we met ZTACK in korte tijd alweer de volgende stap in onze ontwikkeling als online jongerenplatform”.   


ZTACK
Het jongerenplatform ZTACK werd op 1 januari 2019 gelanceerd vanuit het talentenprogramma The Radio Project. De Hilversumse mediabedrijven YPCA ‘De Radiofabriek’ en Radiocoach lieten hierbij een groep jonge multimedia talenten geheel zelfstandig bouwen aan het radiostation van de toekomst. Dit resulteerde in ZTACK!


ZTACK biedt jongeren content in de breedste zin van het woord. De focus ligt hierbij op audiocontent. Zo werden in korte tijd een non-stop radiostation, live radioshows en speciale podcasts voor jongeren ontwikkeld. 


Afbeelding: Joris Klokkers en Julia Bloem (foto ZTACK)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.