Jump to content

ALLsportsradio mediapartner Team IKO


de redactie

486 views

ALLsportsradio gaat een samenwerking aan met de Nederlandse schaatsploeg Team IKO. Dat werd vanmiddag bekend gemaakt in een speciale uitzending van ALLsportsradio LIVE, waarin trainer Martin ten Hove te gast was. 


In de uitzending, waarin ook uitgebreid werd gesproken met de nieuwe Nederlands kampioen op de 1500 meter Jorien ter Mors, werd de samenwerking officieel bekrachtigd. 


ALLsportsradio gaat als mediapartner van Team IKO de ploeg de komende twee seizoenen op de voet volgen. Onderdeel van de samenwerking is een twaalfdelige podcast serie die gelanceerd wordt in aanloop naar de Olympische Spelen van Peking in 2022.


Team IKO is blij met de nieuwe samenwerking: “Wij willen via onderscheidende online content de schaatsfan een kijkje achter de schermen geven. Dat kan perfect via de podcast serie die we samen gaan maken en via de uitzendingen van ALLsportsradio”.


Team IKO werd in de zomer van 2017 opgericht door de gebroeders Erwin en Martin ten Hove, op weg naar olympisch eremetaal in Beijing 2022. In de ploeg worden nieuwe schaatstalenten zoals Yves Vergeer en Femke Beuling gekoppeld aan ervaren schaatsers, die weten hoe het is om olympisch goud te winnen. Twee mooie voorbeelden hiervan zijn  Jan Blokhuijsen en Jorien ter Mors.


Lars Schotanus van ALLsportsradio: “Met onze sportzender volgen wij alles op het gebied van de sport, maar brengen met name ook de verhalen achter de sport(er). Met deze samenwerking gaan we backstage met talenten en topschaatsers en geven we een uniek kijkje in de keuken rondom van het reilen en zeilen van een schaatsploeg aan de wereldtop”.


ALLsportsradio
ALLsportsradio is dé online sportzender van Nederland! Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten is er juist ook aandacht voor de minder bekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zijn juist wel te horen op ALLsportsradio.


Lars Schotanus en Martin ten Hove ondertekenen het contract (foto ALLsportsradio)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.