Spring naar bijdragen

Miss Montreal lanceert nieuwe kerstsingle bij Sky Radio The Christmas Station


de redactie

1476 weergaven

Miss Montreal heeft een nieuwe kerstsingle en Sky Radio The Christmas Station had vanmorgen de primeur. De zangeres en tevens groot kerstfan kondigde haar kerstnummer ‘Angels In The Sky’ zelf aan vanuit de Sky Radio studio in het bijzijn van de Sky Radio kerstman. Het muziekstation, dat in de kerstperiode wordt omgedoopt tot The Christmas Station, opende afgelopen maandag het kerstseizoen met Michael Bublé en de hele week presenteren verschillende VIPS hun favoriete kersthits bij de zender. 


Sanne Hans (Miss Montreal): “Ik ben gek op Kerst. Mijn kerstboom staat al sinds maart vorig jaar. Ik heb ‘m eigenlijk gewoon nooit weg willen halen, omdat ik er zo blij van word. Een nieuwe kerstsingle kon daarom niet uitblijven. En waar kun je 'm dan beter lanceren dan bij hét kerststation van Nederland, Sky Radio The Christmas Station. Ik hoop dat ik iedereen met ‘Angels In The Sky’ een lekker kerstgevoel kan geven, vooral nu in deze bijzondere kerstperiode.”


‘Angels In The Sky’ is niet de eerste kerstsingle van Miss Montreal. Ook haar allereerste kerstplaat ‘Being Alone At Christmas’ is al jaren een veel gedraaide kersthit bij Sky Radio The Christmas Station. Het nummer is dit jaar bovendien ook te horen in een speciale versie onder de kerstcommercial van het non-stop muziekstation.


Afbeelding: Miss Montreal (foto Sky Radio)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.