Jump to content

Zestig versnipperde hits in nieuwe editie Veronica’s Snipperhit


de redactie

274 views

Vanaf maandag 8 februari is één van de meest legendarische en bekendste spellen terug op de radio: de Snipperhit. In deze nieuwe editie wordt het spel anders gespeeld dan voorgaande jaren. Tussen 8 en 26 februari gaan namelijk zestig hits de beruchte versnipperaar in. Ieder programma introduceren de dj's een nieuwe Snipperhit en de jackpot wordt bepaald door een speciaal prijzenrad, waardoor luisteraars direct kans maken op een bedrag van maximaal €2.500,-. 


Zodra luisteraars in de uitzending komen, geeft de dj een slinger aan een speciaal Snipperhit-rad waarmee de jackpot wordt bepaald. Vervolgens gaat een hit door de beruchte versnipperaar, waarna het aan de luisteraar is om de titel en bijhorende artiest te raden. Veronica-hits als Viva La Vida van Coldplay, Paradise City van Guns N' Roses en Blinding Lights van The Weeknd zijn natuurlijk bij iedereen bekend, maar herkennen luisteraars deze grote hits ook nog zodra ze in de versnipperaar zijn geweest en er slechts een kort fragment te horen zal zijn?


Raadt de luisteraar de Snipperhit? Dan krijgt deze gelukkige winnaar het bijhorende geldbedrag. Indien de luisteraar de hit niet herkent, mogen andere luisteraars een poging wagen. Als na drie kandidaten de Snipperhit niet geraden is, vervalt de opgave en wordt in het eerstvolgende programma een nieuwe opgave geïntroduceerd.


De Veronica Snipperhit wordt van maandag 8 februari tot en met vrijdag 26 februari elke werkdag tussen 07:00 uur en 19:00 uur gespeeld. Meespelen kan via de rode button in de Veronica app. 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.