Jump to content

538 geeft hoogste jackpot ooit weg: €100.000,-


de redactie

108 views

Radio 538 geeft een recordbedrag van €100.000,- weg aan één van haar luisteraars. Nooit eerder keerde het radiostation zo’n hoog geldbedrag uit. Luisteraars moeten daar natuurlijk wel iets voor doen. Aan hen de taak om de stemmen van vier bekende nationale en internationale sterren te herkennen. Een pittige opgave, aangezien iedere ster één woord van 'Win Met De Zin' uitspreekt en dus maar een fractie van een seconde te horen is. De luisteraar die alle vier de stemmen weet te herkennen, wint de allerhoogste jackpot van maar liefst een ton. Daardoor is het radiospel spannender dan ooit. ‘Win Met De Zin’ is vanaf maandag 1 maart te horen op Radio 538.


538-dj Frank Dane werd vanochtend tijdens zijn radio-uitzending verrast toen een mysterieuze ton de studio in werd gereden, vergezeld door een beveiliger die het voorwerp met zijn leven bewaakte. Een aftelklok verscheen en zenuwslopende uren volgden. De dj's van 538 probeerden de beveiliger om te praten en in de buurt van de ton te komen, maar slaagden daar niet in. Toen de klok tijdens het programma van dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga op nul kwam te staan, maakte de beveiliger plaats en kreeg Lantinga de eer om de ton open te breken. Het mysterieuze voorwerp bleek de hele dag symbool te staan voor de ton aan euro’s die het radiostation gaat uitkeren. Bekijk hier de beelden uit 'De 538 Ochtendshow' en hier de beelden uit 'De Coen en Sander Show'.


‘Win met de zin’ spannender dan ooit
Vanaf maandag 1 maart zitten luisteraars van 538 aan de radio gekluisterd. Één zin, vier woorden; uitgesproken door verschillende nationale en internationale sterren. Zodra luisteraars denken te weten van wie de stemmen zijn, kunnen zij meespelen door op de knop in de gratis 538-app te drukken. Iedere werkdag tussen 07:00 uur en 19:00 uur krijgen zij een paar keer de kans om een poging te wagen. Na iedere poging laat de jury weten hoeveel stemmen goed zijn, maar niet welke. Om luisteraars een beetje op weg te helpen, worden er in de week van 22 februari op verschillende manieren hints gegeven die hen dichterbij één van de stemmen brengen. Luisteren loont: door aan de radio gekluisterd te zitten, komen luisteraars het snelst bij de oplossing en de €100.000,-.


‘Win Met De Zin’ is vanaf maandag 1 maart iedere werkdag tussen 07:00 uur en 19:00 uur te horen op Radio 538.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.