Spring naar bijdragen

Nieuw digitaal radiostation Grolsch 0.0 FM


de redactie

1174 weergaven

Normaliter zegt Grolsch ‘proef karakter’ maar dankzij een nieuwe samenwerking met Radio Veronica is het karakter van Grolsch nu ook te horen. Grolsch 0.0 FM, een digitaal radiostation waarvan de audio 100% is opgenomen in de brouwerij van Koninklijke Grolsch in Enschede, is vanaf vandaag te beluisteren in de Radio Veronica-app, op radioveronica.nl en via JUKE.
 

Misschien is het de tijdsgeest of het gevolg van een wereldwijde pandemie, maar er lijkt vandaag de dag meer behoefte te zijn om eigen geluks- en rustmomenten te creëren. De één doet dat met meditatie, de ander met sporten of luisteren naar een podcast. Het doel is in alle gevallen hetzelfde, een moment waarin je even vertraagt. Of om in Grolsch termen te spreken… momenten waarop je eens niet de volle 100%, maar de volle 0.0% geeft. Om deze 0.0%-momenten te faciliteren lanceert Grolsch in samenwerking met Radio Veronica vandaag Grolsch 0.0 FM: een digitaal radiostation met rustgevende biergeluiden zodat je kan genieten van het moment, op elk moment.  
 

Op Grolsch 0.0 FM is 24 uur per dag en zeven dagen per week een sonic bier experience te horen. Het openen, inschenken en het blazen op een bierflesje, ze komen allemaal voorbij. De audio is speciaal voor 0.0 FM opgenomen in de brouwerij van Grolsch in Enschede: zo zijn de 0.0%-bierflesjes (zoals 0.0% Radler en de Weizen 0.0%) de instrumenten en worden de koperen brouwketels gebruikt als klankschalen.
 

Om de lancering te ondersteunen staat Radio Veronica deze week in het teken van Grolsch 0.0 FM. In elk programma hoor je een bekende track geblazen op een Grolsch 0.0%-flesje. Luisteraars die het nummer correct raden maken kans op een week in de Grolsch Camper (uit de commercial) met zakgeld.
 

Ellen Slaa Kamphuis, Brand Manager Grolsch: "We zijn net gestart met de nieuwe Grolsch alcoholvrij campagne op TV en daar wilden we graag een medium aan toevoegen. Talpa Media Solutions & het Bureau hebben ons verrast met de spot-on Grolsch 0.0FM en de camper promotie op Radio Veronica."
 

Grolsch 0.0 FM is deze week te beluisteren via de Radio Veronica -kanalen en de komende maanden te beluisteren via JUKE, en hiermee beschikbaar op (bijna) alle devices: van smartphone tot smart speakers, van Sonos tot Apple carplay. Zo kan Nederland de hele zomer genieten van het moment, op elk moment, met Grolsch 0.0 FM.
 

Naast de radio-actie worden er ook spotjes op de andere radiozenders van Talpa Network en social media ingezet. Grolsch 0.0 FM is onderdeel van de Grolsch Proef Karakter-campagne die momenteel loopt. 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.