Jump to content

Nieuwe aflevering De TinekePodcast: Tineke duikt in haar verleden


de redactie

831 views

Maakt u wel ’s wat mee mevrouw?’ is gebaseerd op een uitdrukking van een overleden vriend van Tineke: Hans Vermeulen. Want inderdaad, Tineke maakt toch altijd wat mee. Daarom gaat ze herinneringen ophalen uit het verleden en laat ze zich uithoren door haar collega Lianne, die veel van haar weet, maar nog niet alles. De nieuwe podcast van Tineke de Nooij, is vanaf vrijdag 25 juni te beluisteren op www.nporadio5.nl, de NPO Radio 5-app, www.maxvandaag.nl/podcast en alle andere bekende streamingsdiensten.


Tineke en Lianne beginnen bij het begin in Tineke's geboortplaats: Baarn. Tineke en Lianne gaan langs bij Tineke’s geboortehuis, het huis van Tante Jo, het kantoor van opa waar de beruchte Baarnse moordzaak is opgelost en ze eindigen met Tineke’s eerste echte herinnering aan het station in Baarn dat al decennialang een restaurant is. 


De TinekePodcast: presentatie: Tineke de Nooij, om de week op vrijdag bij MAX.

 

Afbeelding: Tineke de Nooij (foto MAX)

  • reaction_title_2 1

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.