Jump to content

Win kaarten voor het concert van Lindsey Buckingham bij Radio M Utrecht


de redactie

203 views

Maak aanstaande vrijdag bij Radio M Utrecht kans op kaarten voor het concert van Lindsey Buckingham in TivoliVredenburg! Vanaf 15.00 uur speelt Jos van Heerden in zijn programma Goedemiddag meerdere keren de Fleetwood Mac quiz met als prijs twee kaarten voor het unieke optreden van de oud gitarist en zanger van Fleetwood Mac op 26 mei 2022. 


“Lindsey Buckingham komt naar Utrecht en dat is echt te gek! Als lid van Fleetwood Mac was hij het muzikale brein achter het succes van de band. Ik kan niet wachten om vrijdag met de luisteraars de Fleetwood Mac quiz te spelen en de muziek van deze poplegende te draaien” aldus Jos van Heerden die zich al druk aan het voorbereiden is op zijn show vrijdag.


De legendarische Amerikaanse gitarist/zanger Lindsey Buckingham was een van de belangrijkste bandleden van Fleetwood Mac. Met zijn toetreden in 1975 begon de periode van grote successen voor de band: voor het album Rumours (1977) schreef en zong hij Go Your Own Way, op Tango In The Night (1987) was hij onder meer verantwoordelijk voor de hit Big Love. Sinds 2018 is Buckingham geen lid meer van Fleetwood Mac, maar gelukkig heeft hij er ook altijd een solocarrière op nagehouden. Of je het nu hebt over zijn fingerpicking-techniek, zijn zangstem of zijn composities: dit icoon is in alles uniek!


De Fleetwood Mac quiz waarbij de kaarten voor het concert van Lindsey Buckingham in TivoliVredenburg zijn te winnen wordt op vrijdag 3 september vanaf 15:00 uur meerdere keren gespeeld in het programma Goedemiddag bij Radio M Utrecht FM 93.1.


Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht. Radio M Utrecht is ook overal live te beluisteren via de gratis app van RTV Utrecht.


Afbeelding: Lindsey Buckingham (foto Wikipedia)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.