Spring naar bijdragen

ZTACK opent als eerste nachtclub in Nederland!


de redactie

485 weergaven

Op zaterdag 25 september a.s. gaan de nieuwe Corona versoepelingen in. Geen 1,5 meter meer en uitgaan kan op vertoon van een QR-code. Alleen tussen 00:00 uur en 06:00 uur moet de horeca dicht zijn, volgens de nieuwe regels van het kabinet. Reden voor jongerenplatform ZTACK om juist als eerste de nachtclub toch alvast te openen.


De ‘ZTACK Nachtclub’ is vanaf zaterdag 25 september om 00:00 uur voor iedereen toegankelijk op www.ztack.nl. Daan Prins bijt op vrijdagavond om 23:00 uur al de spits af met de officiële countdown naar middernacht. Na middernacht zullen ook de overige ZTACK-ers deze speciale nachtuitzending tot 06:00 uur ’s ochtends presenteren. Met verrassende studiogasten, interviews en ieder uur een live set van ZTACK-DJ Yoranty.


Radiocoach Pierre Papa: “Bij ons jonge ZTACK-team heerst het verlangen naar eindelijk weer eens los gaan en dansen tot je erbij neervalt. Dat gevoel willen ze juist op de 25ste  graag delen met de luisteraar. De nachtclubs moeten gewoon weer open in Nederland en niet alleen in de avond. Het is bizar dat je tot middernacht dicht op of over elkaar mag schuren en daarna gillend naar huis moet gaan.”


Uitbreiding 
Het jongerenplatform ZTACK, geïnitieerd door De Radiofabriek en Radiocoach Pierre Papa, werd het afgelopen jaar uitgebreid met verschillende nieuwe talenten. 


ZTACK
Het jongerenplatform ZTACK werd op 1 januari 2019 gelanceerd vanuit het talentenprogramma The Radio Project. De Hilversumse mediabedrijven YPCA ‘De Radiofabriek’ en Radiocoach lieten hierbij een groep jonge multimedia talenten geheel zelfstandig bouwen aan het radiostation van de toekomst. Dit resulteerde in ZTACK!


ZTACK biedt jongeren content in de breedste zin van het woord. De focus ligt hierbij op audio content. Zo werden in korte tijd een non-stop radiostation, een live radioshow en speciale podcasts voor jongeren ontwikkeld. 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.