Spring naar bijdragen

Ed Sheeran geeft intiem optreden in the Qube van Qmusic


de redactie

672 weergaven

In 2012 was Ed Sheeran de allereerste artiest die in de intieme concertzaal bij Qmusic een optreden gaf voor een kleine groep luisteraars. Op 5 oktober keert Sheeran na bijna tien jaar terug in the Qube, waar hij voor het eerst in Nederland nummers van zijn nieuwe album ‘=’ (Equals) zal spelen, dat op 29 oktober verschijnt. Luisteraars maken kans om bij dit unieke concert van de wereldartiest aanwezig te zijn. Dit maakten Mattie Valk en Marieke Elsinga vanochtend bekend in hun ochtendshow.


Bij zijn eerste optreden in the Qube van Qmusic in 2012 was Ed Sheeran nog een rijzende ster aan het firmament. Inmiddels behoeft hij al lang geen introductie meer. Met vier nummer één-hits en veertien top 10-noteringen is hij een van de meest succesvolle Top 40-artiesten allertijden. Na zijn internationale doorbraak met 'The A Team', scoorde hij hits als 'Thinking Out Loud', 'Shape Of You', en 'Perfect'. Op dit moment staan zijn nummers 'Bad Habits' en 'Shivers' in de top 10. Ook samenwerkingen met artiesten als Justin Bieber, Eminem en Khalid en Camila Cabello bezorgen hem steevast een prominente plek in de hitlijsten.


The Qube is een intiem optreden waarbij Qmusic-luisteraars de kans krijgen om een artiest van wereldformaat van dichtbij mee te maken. Onder anderen Robbie Williams, Dua Lipa, Jason Mraz, The Script, Little Mix, John Legend en Armin van Buuren stonden ook al in the Qube. Luisteraars maken van 27 september tot en met 3 oktober kans om erbij te zijn door te luisteren naar Qmusic.
 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.