Spring naar bijdragen

Radio M Utrecht gaat komende week terug naar de jaren 60 met 'De Week van de Sixties'


de redactie

734 weergaven

Vanaf maandag 4 oktober staat Radio M Utrecht FM 93.1 weer in het teken van de jaren zestig tijdens De Week van de Sixties. De hele week nostalgische muziek, veel leuke prijzen en op vrijdag de Sixties Top 100. En dat is nog niet alles! Dagelijks zijn er gasten in Aan Tafel! die vertellen over de zestiger jaren en vanaf 19:00 uur is het genieten met het programma Super Sixties van Edwin Meerman. In Eveliens Lovesongs worden de mooiste romantische nummers uit de jaren zestig gedraaid. Waan je weer helemaal in de 60's met Radio M Utrecht!

 

  • 93 1.NL: Iedere ochtend tijdens het Nederlandse uurtje in 93 1.NL spelen we ‘sixties-trivia’ met vragen over de hits van toen en bij alle spelletjes zijn sixties prijzen zoals cd's, boeken en dvd's te winnen.
  • Aan Tafel!: Iedere dag praat Conny Kraaijeveld in Aan Tafel! met gasten over diverse onderwerpen die in de jaren zestig speelden. Te gast is onder andere zanger Ronnie Tober. Hij trad tijdens de Nixon – Kennedy campagne in 1960 voor beide presidentskandidaten op. Conny blikt met hem terug op die tijd. Verder ontvangt ze Bonny Huf. Zij was niet alleen de vrouw van de beroemde fotograaf Paul Huf, ze was zelf een veelgevraagd fotomodel in de jaren zestig. Bonny herinnert zich de swinging sixties nog als de dag van gisteren! Verslaggever Robert Jan gaat een kijkje nemen in Dierenpark Amersfoort. In de jaren zestig opende hier het eerste chimpanseehuis en konden bezoekers nog met een aap op de foto. Ook gaat hij op bezoek bij het Tabaksteeltmuseum in Amerongen, in de jaren zestig was tabaksteelt een grote bron van inkomsten voor de Heuvelrug en met name Amerongen. 
  • Studio Sixties Op Verzoek: Elke dag vanaf 14:00 uur de beste muziek uit de jaren 60, gekozen door u. Bel tijdens de uitzending of mail uw verzoek naar studio@rtvutrecht.nl.  
  • Super Sixties: Ook dit jaar wordt het programma Super Sixties gepresenteerd door Edwin Meerman. Elke avond vanaf 19:00 uur draait hij de vergeten hits uit de jaren 60. 
  • Eveliens Lovesongs: Evelien de Bruijn draait iedere dag om 22:00 uur de mooiste lovesongs uit de jaren zestig. 
  • Sixties Top 100: Op vrijdag is de traditionele Sixties Top 100 te horen, samengesteld door u. Stemmen kan tot en met donderdag 8 oktober via rtvutrecht.nl/top100. Iedereen die stemt maakt kans op een cd-box met de beste muziek uit de jaren 60. 

De Week van de Sixties is van maandag 4 tot en met vrijdag 8 oktober op Radio M Utrecht FM 93.1 te beluisteren. Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht. 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.