Spring naar bijdragen

538-dj's Coen en Sander weer op zoek naar origineelste naam van Nederland


de redactie

574 weergaven

Wie heeft de 'Faamnaam' van 2021? Dat is dé vraag waar Coen & Sander de komende weken antwoord op zoeken. De 538-dj’s schakelen daarom de hulp van hun luisteraars in om de meest originele namen te achterhalen. En de lat ligt hoog na eerdere titelverdedigers Mette Bus (2020), Mat Ras (2019), Jack Pot (2018), Chris Mus (2017), Kenny Boeijen (2016) en Ferry Kuhlmann (2015). Luisteraars kunnen vanaf vandaag de meest grappige, leuke, gekke en creatieve 'Faamnamen' aandragen via 538.nl/faamnaam. De winnaar wordt donderdag 21 oktober bekendgemaakt in ‘De Coen en Sander Show’ op Radio 538.
 
Coen Swijnenberg: “Yes, het is weer zover! Ook dit jaar gaan we op zoek naar de mooiste 'Faamnamen' van Nederland. De verkiezing is écht een traditie waar we samen met onze luisteraars maanden naar uitkijken. Wat zeg ik, een traditie?! 'Faamnaam' is inmiddels zelfs een begrip in de Nederlandse taal!”


Sander Lantinga: “Na zes edities is een favoriet kiezen bijna niet te doen. We laten ons verrassen door de nieuwe inzendingen van dit jaar, maar ik durf met zekerheid te zeggen dat er sowieso weer geweldige juweeltjes tussen zullen zitten!”
 
Voor het zevende jaar op rij gaan 538-dj’s Coen en Sander op zoek naar de 'Faamnaam' van het jaar. Vanaf vandaag kunnen luisteraars hun eigen naam of die van iemand anders aandragen via 538.nl/faamnaam. Op maandag 18 oktober wordt bekendgemaakt welke namen tot de shortlist behoren en voor de winst strijden. Luisteraars kunnen vervolgens stemmen op hun favoriet waarna op donderdag 21 oktober in ‘De Coen en Sander Show’ bekend wordt gemaakt wie er met de titel ‘Faamnaam 2021’ vandoor gaat.
 
‘De Coen en Sander Show’ is iedere maandag tot en met donderdag tussen 16:00 uur en 19:00 uur te horen op Radio 538. 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.