Spring naar bijdragen

Sonne Straal is de ‘Faamnaam 2021’ 


de redactie

1206 weergaven

Luisteraars van ‘De Coen en Sander Show’ hebben Sonne Straal uitgeroepen tot ‘Faamnaam 2021’. De Utrechtse studente heeft de opvallendste naam van Nederland en mag zich daarom voegen in het illustere rijtje bij Mette Bus, Mat Ras, Jack Pot, Chris Mus, Kenny Boeijen en Ferry Kuhlman. Ben Boute en Joyce de Roo-Bot eindigden achter Sonne op de tweede en derde plek. Drie weken geleden startten Coen en Sander voor de zevende keer hun zoektocht op Radio 538 naar de bijzonderste, opvallendste en grappigste naam van Nederland. Ook dit jaar kwamen er weer talloze inzendingen binnen en werd er massaal gestemd.  
 
Sonne Straal was te gast in de 538-studio om de prijs zelf in ontvangst te nemen: “Bedankt Nederland én papa en mama. Ik vond het als kind al heel erg leuk en tot nu toe ervaar ik het ook alleen maar positief!”
 
Sander Lantinga: “Met dit weer verlangen we allemaal naar Sonne Straal. Een perfect moment dus om haar in het zonnetje te zetten en uit te roepen tot ‘Faamnaam 2021! Het kan toch niet anders dan dat Sonne met zo'n naam overal het zonnetje in huis is? Bij ons in de studio in ieder geval wel!”
 
Coen Swijnenberg: “Deze editie gaat de geschiedenisboeken in als beste editie ooit. Nog nooit zijn er zoveel geweldige Faamnamen ingezonden en nog nooit is er zoveel gestemd. Meer dan ooit te voren! En dan een winnares met zo’n mooie, positieve en opbeurende naam, daar kunnen we alleen maar heel blij mee zijn.”


Faamnaam
538-dj’s Coen en Sander zoeken ieder jaar samen met hun luisteraars naar de grappigste, bijzonderste en origineelste naam van Nederland. Luisteraard konden de afgelopen weken Faamnamen aandragen en stemmen op hun favoriet. Alle genomineerden van dit jaar zijn terug te vinden via 538.nl/faamnaam. 


‘De Coen en Sander Show’ is iedere maandag tot en met donderdag tussen 16:00 uur en 19:00 uur te horen op Radio 538. 


Afbeelding: 538 dj's Coen en Sander met Sonne Straal (foto Radio 538)

  • Vind ik leuk 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.