Jump to content

John Williams en Jan Smeekens op De Perstribune van MAX


de redactie

224 views

Zondag 7 november zijn televisiepresentator John Williams en voormalig langebaanschaatser Jan Smeekens te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12:00 en 14:00 uur op NPO Radio 1.


John Williams, de mediagast in het eerste uur tussen 12:00 en 13:00 uur, is bekend als presentator van televisieprogramma’s als Help mijn man is Klusser en De slechtste chauffeur van Nederland. Vanaf 8 november is zijn nieuwe programma Tiny House Battle wekelijks te zien op RTL 4, waarin klusteams de uitdaging aangaan om binnen zeven dagen een functionele woning van maximaal vijftig vierkante meter te bouwen.


Jan Smeekens, de sportgast in het tweede uur tussen 13:00 en 14:00 uur, is voormalig langebaanschaatser en gespecialiseerd in de 500 meter. Onlangs bracht hij zijn biografie Smeekens uit. In het boek wordt beschreven hoe alle facetten van het leven in een schaatswedstrijd van 34 seconden samenkomen. Smeekens werd in 2014 tweede op de 500 meter van de Olympische Winterspelen; hij kwam twaalfduizendste seconde tekort voor goud. In 2017 werd hij als eerste Nederlander wereldkampioen op de 500 meter.


In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.


De Perstribune: zondag 7 november 2021 van 12:00 tot 14:00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...