Spring naar bijdragen

De MNM1000 komt terug met heel wat bekende gast-presentatoren


de redactie

617 weergaven

Volgende week gaat MNM voor de dertiende keer op zoek naar de MNM1000: de 1000 favoriete songs van de MNM-luisteraars. De MNM-DJ’s krijgen die week versterking van heel wat bekend volk. Niemand minder dan Gert Verhulst zal een hele week samen met Peter Van de Veire de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow presenteren. En ook Sander Gillis krijgt elke dag een bekende co-presentator: Pommelien Thijs, Laura Tesoro, Aster Nzeymana, Metejoor en Kim Van Oncen.

 

Sander en Laura presenteren 24 uur non-stop tijdens de MNM1000 Stemdag
De MNM-luisteraars kunnen vanaf woensdag 10 november 16:00 uur gedurende 24 uur stemmen op hun favoriete songs. MNM-Dj's Sander Gillis en Laura Govaerts zullen non-stop presenteren. Tijdens de week van 15 tot 20 november kunnen de luisteraars nog stemmen op de top 10 van de lijst. Wie uiteindelijk Verover mij van Niels Destadsbader opvolgt komen de luisteraars te weten op zaterdag 20 november iets voor 18:00 uur.


Een online muziekquiz met Laura Govaerts
Laura Govaerts ontvangt tijdens de week van de MNM1000 van maandag tot vrijdag de bekende gasten tijdens een Instagram Live. Daar speelt ze een MNM1000-quiz met de luisteraars die grappige prijzen kunnen winnen. Daarnaast trekt Laura ook door Vlaanderen om DAB+ - radio’s uit te delen aan mensen die graag naar de MNM1000 willen luisteren, maar dat om een of andere reden nog niet kunnen.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.