Jump to content

Nieuw radioprogramma ‘Remote Working in Progress’ op New Business Radio 


de redactie

795 views

New Business Radio start op woensdag 15 december met het nieuwe maandelijkse radioprogramma ‘Remote Working in Progress’. Het programma staat geheel in het teken van het hybride werken.


In het programma draait het uiteraard om hybride werken, maar ook worden persoonlijke visies en ervaringen gedeeld. Iedere maand schuiven toonaangevende gasten aan om de actuele situatie omtrent het hybride werken te delen. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat speelt er, wat gaat er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business en het hybride werken er in de toekomst uit? 


‘Remote Working in Progress’ wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Remote Working Summit. Het programma wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en co-host Mike Stern.

Mike Stern, Partner Remote Working Summit: “Met een vernieuwde opzet van de summit gaan we met actualiteiten korter op de bal spelen. Ik kijk uit naar de voortzetting van de samenwerking met New Business Radio en alle relevante kennis rondom het hybride werken vanuit onze experts met de luisteraars te delen!".  


De eerste uitzending is op woensdag 15 december tussen 17:00 en 18:00 uur op New Business Radio. Te gast zijn Remco de Kramer (Product Marketing Manager Modern Work bij Microsoft) en Sebastiaan Hoogstadt (Sales Director Benelux bij Poly). 


De uitzendingen zijn naderhand terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.
 
Over New Business Radio
New Business Radio is dé zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.


Afbeelding: Mike Stern en Ron Lemmens in de studio van New Business Radio (foto New Business Radio)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.