Spring naar bijdragen

Giorgio Hokstam in het weekend te horen bij 100% NL


de redactie

1402 weergaven

100% NL voegt Giorgio Hokstam toe aan de weekendprogrammering. Vanaf 15 januari is de radio-dj voor de komende periode elke zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur en elke zondag van 09:00 tot 12:00 uur en van 15:00 tot 17:00 uur te horen op het station met de beste muziek van Nederland. 


Giorgio Hokstam is geen onbekende in de radiowereld. Hij begon zijn carrière als producer bij Q-music, presenteerde verschillende programma’s bij SLAM! en was tot voor kort te horen op radiozender FunX met zijn eigen middagshow. Ook is hij regelmatig te zien als muziekdeskundige bij RTL Boulevard. 


Hij is erg blij met deze overstap: "Ik ben ontzettend blij dat ik mijn radio avontuur een nieuw leven in ga blazen en dat ook nog eens bij het bedrijf waar het voor mij allemaal begon een paar jaar geleden. Mijn eerste programma’s als radiomaker maakte ik onder de vleugels van Radiocorp op SLAM!. Ik vind het daarom extra leuk om weer terug te keren op het oude nest. Ditmaal bij een zender die verantwoordelijk is voor het brengen van de beste muziek van eigen bodem en, mede dankzij het succes van Nederlandse muziek, in de lift zit. Ik kan niet wachten om het weekend te vieren met de beste muziek van Nederland op 100% NL, aldus Giorgio Hokstam."


Martijn Zuurveen (Radio Director RadioCorp): "Giorgio past als muziek- en radioliefhebber perfect in het 100% NL Team. Hij zal in het weekend onze luisteraars blij maken met de beste muziek van Nederland. Met Giorgio erbij zullen de stijgende luistercijfers absoluut doorzetten".


Afbeelding: Giorgio Hokstam aan de desk bij RTL Boulevard (foto 100% NL)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.