Spring naar bijdragen

Eva De Roo terug op Studio Brussel, in het gezelschap van Xander De Rycke


de redactie

320 weergaven

Vanaf dinsdag 19 april keert Eva De Roo na een lente moederschapsrust terug naar de vooravond op Studio Brussel. En dat doet ze niet alleen. Special guest Xander De Rycke zal haar 9 weken gezelschap houden. De comedian die de media maar al te graag op de korrel neemt, gaat het nu zelf proberen. Een langverwachte comeback en een verrassend radiodebuut: dat belooft vonken te geven.


Eva is terug
Guess who's back? Na een paar maanden radiostilte barst Eva van de goesting om opnieuw de studio in te kruipen. En of ze er klaar voor is.


Eva De Roo: "Ik heb de voorbije maanden in een bubbel geleefd, eentje met veel pampers en babygeschreeuw en niet al te veel sociaal contact, dus ik kijk er héél hard naar uit om terug in de radiostudio te kruipen!"


Carrièreswitch voor Xander De Rycke
Nog tot de zomer krijgt Eva gezelschap van een verrassende nieuwkomer in de radiowereld. Comedian Xander De Rycke maakt zich klaar voor zijn radiodebuut. Van een carrièreswitch gesproken.


Xander De Rycke: "Ik ben zeer enthousiast om mee te helpen Studio Brussel terug naar de basics te brengen. Blank, mannelijk en onverstaanbaar."


Over Xander

  • Xander werd bekend bij het grote publiek toen hij in 2007 de finale won van de Comedy Casino Cup op Canvas.
  • Hij is een pionier in het Vlaamse podcastlandschap. Bekend van zijn cultklassieker Mosselen om Half Twee, die al meer dan 300 afleveringen telt, en Ben je nog aan het kijken, waar hij al grote internationale namen mocht spreken over hun werk in film en televisie.
  • Hij hostte met Vanavond Live al zijn eigen 'live talkshow on the road'. Met gasten als Koen De Bouw, Urbanus, Sven Gatz, Jacques Vermeire en Lynn Van Royen.
  • Hij heeft een staf parcours als comedian op zijn naam: meer dan 15 jaar carrière, goed voor 12 zaalshows. Momenteel is hij op tournee met Bekend & Bescheiden.


De Roo & De Rycke: vanaf dinsdag 19 april elke weekdag van 16:00 tot 18:00 uur op Studio Brussel.


Afbeelding: Eva De Roo & Xander De Rycke (foto StuBru)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.