Spring naar bijdragen

100% NL-DJ Barry Paf vliegt mee met ambassadeurs van de vrijheid Suzan & Freek


de redactie

745 weergaven

De radiozender 100% NL staat donderdag 5 mei in het teken van bevrijdingsdag. 100% NL-DJ Barry Paf stapt in de ochtend in de helikopter samen met de ambassadeurs van de vrijheid Suzan & Freek. Hij vliegt mee naar het bevrijdingsfestival in Haarlem, waar hij live verslag doet op de radio en voor de online kanalen van 100% NL. De radiozender staat stil bij bij het vieren van de vrijheid, maar staat - juist nu - ook stil bij de actuele situatie in de wereld. 


Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: “Dit jaar is het vieren van de vrijheid relevanter dan ooit. We vinden het als zender erg belangrijk om hier aandacht aan te besteden en samen met onze luisteraars de vrijheid te vieren, maar ook stil te staan bij het feit dat vrijheid erg kwetsbaar is”. 


Barry Paf, radio-dj De Barry Paf Show: "Het is fantastisch dat ik mee mag vliegen met Suzan & Freek, de grootste Nederlandse artiesten van dit moment. Zo kan ik onze luisteraars live mee laten genieten van hun optreden op bevrijdingsdag en kunnen we samen bespreken wat vrijheid voor ons en onze luisteraars betekent."

     
100% NL is het radiostation met de beste muziek van Nederland en onderdeel van RadioCorp. Wekelijks luisteren circa 1,1 miljoen Nederlanders naar de hits van Suzan & Freek, Meau, Davina Michelle en Maan maar ook BLØF, Nielson, Flemming en Kris Kross Amsterdam. Ook is 100% NL het station van Goedemorgen 100% NL, De Barry Paf Show, de 100% NL Awards en de leukste acties
 
Afbeelding: Barry Paf (foto 100% NL)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.