Jump to content

Samantha van Wijk met ‘Sam’s Race Stories’ op ALLsportsradio


de redactie

111 views

Sportzender ALLsportsradio start op woensdag 25 mei 2022 met het nieuwe auto- en motorsportprogramma ‘Sam’s Race Stories’. Het programma wordt gepresenteerd door Samantha van Wijk. In ‘Sam's Race Stories’ ontvangt presentatrice en sportjournalist Samantha van Wijk diverse gasten uit de racewereld, van motorsport tot autosport, van benzine tot elektrisch en van voor de schermen tot achter de schermen: als racen maar in het bloed zit!


In de eerste uitzending zijn voormalig motorcoureur Jurgen van den Goorbergh en zijn zoon Zonta te gast. De 16-jarige motorcoureur Zonta van den Goorbergh maakte dit jaar zijn Grand Prix debuut in de Moto2.


Samantha van Wijk
Samantha van Wijk is vooral bekend als presentatrice van Eurosport. Ze deed verslag van de MotoGP en later ook van de Formule 1 bij NU.nl.


Samantha van Wijk: “Ik heb ontzettend veel zin om Sam's Race Stories te maken met ALLsportsradio. Wat ik vooral geweldig vind is dat je met uitzendingen van een uur de luisteraars echt een inkijkje kan geven in het leven van de diverse gasten uit de racewereld”. 


‘Sam’s Race Stories’ wordt geproduceerd door De Radiofabriek en is vanaf woensdag 25 mei elke laatste woensdag van de maand tussen 16:00 en 17:00 uur te beluisteren op ALLsportsradio. 


Na de uitzending is het programma ook als podcast terug te luisteren via alle bekende podcast platforms (onder meer Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts).

 

ALLsportsradio
ALLsportsradio is dé online sportzender van Nederland! Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten is er juist ook aandacht voor de minder bekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zijn juist wel te horen op ALLsportsradio.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...