Spring naar bijdragen

Rolf Sanchez brengt eerste stem uit voor de Sky Summer Top 101


de redactie

647 weergaven

Hoewel afgelopen weekend het kwik al even boven de 30 graden steeg, begint vandaag de officiële zomer pas echt. Ook Sky Radio gaat vandaag van start met een muzikale zomer vol zonnige zomerhits: zanger Rolf Sanchez opent op deze eerste dag van het zomerseizoen de stemperiode voor de
Sky Summer Top 101. Luisteraars kunnen tot en met 4 juli stemmen op de zomerse hitlijst. De 101 populairste zomerhits zijn op vrijdag 8 juli van 09u tot 18u te horen op Sky Radio. 


Zomergevoel 
Rolf Sanchez is zelf geen onbekende op het gebied van fijne zomerhits. In 2020 scoorde hij met het nummer Más Más Más een nummer 1 hit die een hele zomer lang de Spaanse toon zette. Deze zomer brengt hij de nieuwe track Darte un Beso, die wederom alle ingrediënten van een echte zomerhit bevat. Vandaag om 09:05u laat Rolf zijn vijf eigen favoriete zomerhits horen op Sky Radio in zijn speciale Summer Top 5 over 9. Zijn absolute nummer 1? Burbujas de Amor van Latin artiest en 'levende legende’ Juan Luis Guerra.
  
Rolf Sanchez: “Als de zon schijnt en ik heb mijn vrienden om me heen, zorgt het juiste nummer echt voor dat ultieme zomergevoel. Een lekker ritme, vrolijke lyrics en het gevoel niet meer stil te kunnen blijven staan – dan is een zomerhit voor mij compleet. Ik heb zo’n voorgevoel dat het met de Sky Radio Summer Top 101 een hele goede zomer gaat worden!” 


De ‘Sky Summer Top 101’ is op vrijdag 8 juli van 09u tot 18u te beluisteren via Sky Radio, skyradio.nl, JUKE, DAB+ en de gratis Sky Radio-app.


Afbeelding: Rolf Sanchez (foto Sky Radio)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.