Jump to content
Sign in to follow this  
  • Belgium

Warmathon in Brussel en Hasselt haalt samen 84 080 euro op voor alle goede doelen van Music for life

Sign in to follow this  
de redactie

125 views

Gisteren liepen 3821 Limburgers de Warmathon in Hasselt. Olympisch kampioene Tia Hellebaut gaf het startschot op de atletiekpiste in hartje Kiewit.

 

De Warmathon ging gisteren van start in Brussel. Aan de voet van het atomium liepen 3.837 deelnemers € 38.370 bij elkaar voor alle goede doelen van Music for life. Telkens als de kaap van de 7500 deelnemers is bereikt, schenkt Hello bank! € 7.500 aan de Warmathon. Dat maakt dat de tussenstand van de Warmathon op dit moment, met Brussel en Hasselt samen, al op € 84.080 staat.

 

Vandaag, dinsdag 20 december, vindt de Warmathon plaats in het Minnewaterpark in Brugge. Om 14:00 uur wordt het startschot gegeven door Olympische atleten Fred Deburghgraeve en Robert Van de Walle. Na Antwerpen is nu ook het enthousiasme voor de Warmathon in Brugge zo groot dat inschrijven niet langer mogelijk is. Alle plaatsen zijn volzet.

 

Ook voor de Warmathon in Gent op vrijdag 23 december is het maximum aantal inschrijvingen bereikt.

 

Inschrijven is op dit moment enkel nog mogelijk voor de Warmathon in Leuven op donderdag 22 december. Snel zijn is de boodschap, want het zijn de laatste plaatsen.

 

Volg Music for life 24/7 op Studio Brussel, online via dewarmsteweek.be en live op Eén, Eén+ en Canvas.

 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.