Spring naar bijdragen

Steven Lemmens stuurt MNM en Studio Brussel aan in nieuwe werking


de redactie

994 weergaven

Steven Lemmens, nethoofd van MNM, zal MNM en Studio Brussel aansturen in een nieuwe werking die nog meer inzet op de productie van audio, video en podcasts.


Els Van de Sijpe, manager VRT Radio & Audio: "MNM en Studio Brussel zijn én blijven twee aparte, sterke live radiomerken die een verschillend publiek bedienen. Ze zullen beide aangestuurd worden door Steven Lemmens, die nu nethoofd is van MNM en ook 15 jaar lang aan de slag was bij Studio Brussel. Met de nieuwe organisatie willen we live radio sterk houden en tegelijk nog meer podcasts, audio- en videoformats maken voor onze jonge mediagebruikers. Voor de productie van al die audio en video on demand brengen we digitaal talent van MNM en Studio Brussel samen en maken we al onze rijke content makkelijk vindbaar op één platform, VRT NU."


Steven Lemmens, nethoofd MNM en Studio Brussel: "MNM en Studio Brussel zijn twee fantastische zenders met een unieke identiteit en een eigen publiek. Dat publiek blijven we zo goed mogelijk bedienen op de radio. Digitaal gaan we nu grote stappen zetten om nieuw en verrassend aanbod te maken, zowel in audio als video, voor een jonge doelgroep."


Afbeelding: Steven Lemmens (foto VRT)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.