Spring naar bijdragen

Joe organiseert groots meezingfestijn voor 2000 feestvierders met ‘Top 2000 Singalong Party’


de redactie

663 weergaven

Onder meer Sandra Kim, Belle Perez en Wim Soutaer komen (mee)zingen op zaterdag 22 oktober in de Waagnatie in Antwerpen


Vanaf maandag 10 oktober trekt Joe weer alle registers open en knallen de beste hits aller tijden uit de radioboxen tijdens de top 2000. En dit jaar heeft Joe nog een absolute primeur voor de luisteraars in petto: de zender sluit de hitlijst af met de eerste top 2000 Singalong Party ooit. Op 22 oktober tovert Joe de Waagnatie in Antwerpen om tot de Joe Singalong Arena. Die avond smeren 2000 luisteraars de stembanden om luidkeels mee te zingen, dansen én feesten. Tal van artiesten, muzikanten en dj’s brengen er de beste hits uit de top 2000 en zorgen zo voor een onvergetelijke avond. Dat kondigden dj’s Heidi Van Tielen en Jan Bosman zonet aan tijdens de avondspits bij Joe. 


Wie zich wil laten meeslepen en uit volle borst wil meezingen, kruist 22 oktober dus maar beter aan in zijn agenda. Onder meer Sandra Kim, Belle Perez en Wim Soutaer komen langs voor een unieke avond vol sfeer. Ook Joe-dj’s Sven Ornelis en Bart-Jan Depraetere zijn van de partij met twee knallende dj-sets en Raf Van Brussel zorgt voor ambiance samen met de top 2000 Singalong Band. Andere artiesten die er een knalfeest van zullen maken, worden binnenkort gelost.


Zing, feest en dans mee 
Nog geen plannen op zaterdag 22 oktober 2022? Mis dan de eerste editie van de Joe top 2000 Singalong Party niet. Tickets zijn vanaf nu vrijdag 5 augustus om 12:00 uur te koop via Joe.be. Er zijn verschillende formules beschikbaar, zo kan je kiezen voor de all-the-way beleving inclusief diner of kan je kiezen om te feesten aan een exclusieve champagnetafel. 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.