Spring naar bijdragen

Jelle Cleymans maakt radio-overstap en is vanaf dit najaar te horen bij Joe


de redactie

893 weergaven

Bij radiozender Joe weerklinkt vanaf oktober een nieuwe stem onder de dj’s. Creatieve duizendpoot en muzikaal talent Jelle Cleymans kruipt er achter de microfoon als één van de dj’s. De Joe-luisteraars zullen hem dit najaar regelmatig horen op de zender. 


Jelle Cleymans is geen onbekende voor Joe. Onlangs zat hij in de jury van de zoektocht naar de eerste Joe Lage Landen Ster van 2022. Hij presenteerde een radioshow op de digitale zender waarin hij als presentator de finalisten aan Vlaanderen voorstelde. Daarnaast zorgden Cleymans & Van Geel al meermaals voor kippenvelmomenten in de radiostudio van Joe met verschillende live-sessies van hun nummers. 


Jelle Cleymans: “11 jaar geleden zette ik mijn eerste voorzichtige radiostappen bij Joe in duo met Alexandra Potvin en als vervanger van Raf Van Brussel. Nu is de zender hard gegroeid en zelfs de nummer 3 van Vlaanderen. Terugkeren naar deze warme groep van radiodj’s die bovendien nog eens ontzettend fijne radio maken voelt ongelofelijk! Ik kan niet wachten om voor het eerst iets in de microfoon te zeggen.”


Robin Vissenaekens, channel manager Joe: “Joe overlaadt haar luisteraars elke dag, de klok rond, met de greatest hits en de strafste entertainment. Om dat te kunnen doen, blijven we inzetten op jong en straf talent en daar hoort Jelle zeker bij. Zijn DNA past helemaal bij dat van Joe, zo staat hij tussen de mensen, wil hij positieve radio maken en altijd entertainen met muziek. Samen met Jelle gaan we ook nog op zoek naar een eigen radioformat waarover we binnenkort meer kunnen vertellen.” 


Afbeelding: Jelle Cleymans (foto Joe)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.