Jump to content

Joe gaat dit najaar voor de grootste ochtendshow tot 12 uur


de redactie

801 views

Sven en Anke zetten nieuw radioseizoen in op 16 augustus, Heidi en Bart-Jan volgen hen op met gloednieuw muziekprogramma Soulmates tussen 10:00 en 12:00


Met tot nu toe ongeveer 150.000 bezoekers sluit de eerste editie van het Joe Summer Island nu maandag 15 augustus de zomer aan zee af. De dag nadien, op dinsdag 16 augustus, vliegt het dj-team het nieuwe radioseizoen 2022-2023 in. Doorheen de week zorgt Joe voor een ‘XXL-ochtend’ vol happy vibes en houden maar liefst twee dj-duo’s de luisteraars gezelschap. Na de ochtendshow met Sven Ornelis en Anke Buckinx boordevol nieuwe rubrieken zoals ‘De Mottobende’ en ‘Het Kwartier Plezier XL’, presenteren Heidi Van Tielen en Bart-Jan Depraetere elke werkdag het gloednieuwe programma Soulmates. Ook de namiddag en het weekend staan dit najaar voor een mix van verrassende nieuwigheden en vertrouwde sterkhouders. 
Story image


Sven & Anke vullen de ochtend samen met heel wat vrienden van de show 
Vertrouwde ochtendstemmen Sven en Anke zorgen dit seizoen opnieuw voor de plezantste ‘goeiemorgen’ tussen 06:00 en 10:00 uur. Ze staan op met de luisteraars en schotelen hun typische kijk op de actualiteit voor. In de gloednieuwe rubriek ‘De Mottobende’ delen heel wat BV’s en vrienden van de show elke dag hun levensmotto met de luisteraars. Daarnaast krijgt het Kwartier Plezier, op aanvraag van de luisteraars, een uitbreiding en wordt het omgedoopt in 'Kwartier Plezier XL'. Een dubbele ochtendboost van een half uur om mee te zingen en dansen. Op woensdag is Rik Torfs er weer bij in ‘Advocaat van de Duivel’ voor een wekelijks dilemma en ook dit seizoen zorgen verschillende artiesten met hun live muziek voor ambiance en kippenvelmomenten op de radio. 


Gloednieuwe muziekshow Soulmates met Heidi en Bart-Jan
Good positive vibes de hele voormiddag lang? Daar zorgen Heidi en Bart-Jan elke weekdag tussen 10:00 en 12:00 uur voor in Soulmates. Het gloednieuwe duo vuurt vanaf dinsdag 16 augustus de beste soul, disco, funk en happy popsongs af op de luisteraars. “Voortaan horen de luisteraars niet één maar twee duo’s in de voormiddag bij Joe. Sven & Anke houden de luisteraars gezelschap wanneer ze uit hun bed rollen. Bart-Jan en ik zijn dan weer hun nieuwe soulmates tot aan de lunch”, vertelt Heidi. “Met bakken happy muziek zorgen we ervoor dat de voormiddag voorbij vliegt”, vult Bart-Jan aan. Het duo gaat in Soulmates ook elke week op zoek naar ‘Het Slimste Bedrijf van Vlaanderen’. Collega’s kunnen in deze dagelijkse quiz samen strijden voor de titel én een drink. 


Tussen 12:00 en 13:00 uur blijft Heidi in de radiostudio en opent ze de ‘Joe Hitlijn’, waarin luisteraars de muziek in het midden van hun werkdag bepalen. Carl Schmitz blijft de trouwe vriend in de namiddag tot de avondspits (13:00-16:00 uur). 


Meezingen met de top 2000 Singalong en al dansend het weekend in met Joe Party 
Aan het avondritueel van de Joe-luisteraars tussen 16:00 en 18:00 uur verandert niets: Vlaanderen krijgt iedere weekdag opnieuw het gezelschap van Raf Van Brussel en Rani De Coninck. De 'top 2000 Singalong', hét meezinguur van de dag, wordt vanaf nu van maandag tot donderdag tussen 18:00 en 19:00 uur gepresenteerd door Alexandra Potvin. Aansluitend brengt ze tussen 19:00 en 21:00 uur de beste hits uit de 70’s, 80’s en 90’s.


Vragen, verhalen en dilemma’s over 'Love, Sex & Drama'? Die komen voortaan elke donderdag tussen 21:00 en 23:00 uur aan bod bij Joe-dj Tess Goossens en sidekick én experte Chloé De Bie. Elke vrijdag tussen 18:00 en 21:00 uur opent Joe-dj Jan Bosman het weekend met de beste meezingers in de 'top 2000 Singalong XL'. Met Joe Party brengt Joe de luisteraars iedere vrijdag vanaf 21:00 uur in weekendstemming met non-stop de leukste partyhits. 


Enkele nieuwe programma’s in het weekend zetten de muziek op scherp. Vaste afspraak op zaterdag en zondag tussen 10:00 en 12:00 uur is de ‘top 2000 Stories’. Daarin brengt Lenke Van Olmen een mix van top 2000-muziek en verhalen van artiesten en luisteraars bij de songs uit de top. Zaterdag van 18:00 tot 22:00 uur is Alexandra Potvin te horen in 'Club Soulmates' met alleen maar funk, disco en soulmuziek. Op zondag lanceert Joe een nieuwe show ‘Joe Classic Rock’ met de grootste rockers en hun muziek uit de geschiedenis, gepresenteerd door Kris Mannaerts tussen 18:00 en 21:00 uur.

 

Dit najaar, vanaf oktober, is gloednieuwe Joe-dj Jelle Cleymans regelmatig te horen op de zender. En ook Joe-dj’s Ann Van Elsen, Evi Geysels, Anne Paulissen en Kenneth Stevens staan klaar voor een nieuw radioseizoen.
  

Joe-2022-Programmaschema-najaar.thumb.jpeg.1900ac8abd1632e3aa0d4fb8030f3c98.jpeg


Afbeelding: Bart-Jan Depraetere en Heidi Van Tielen (foto Joe)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.