Jump to content

De Gouden Week bij Radio M Utrecht


de redactie

768 views

Na de kerstdagen start traditiegetrouw op Radio M Utrecht De Gouden Week. Van dinsdag 27 december tot en met vrijdag 6 januari kunnen luisteraars genieten van Gouwe Ouwe hits uit de jaren 60, 70 en 80. Iedere dag zijn er in het spel De Gouden Plaat mooie prijzen te winnen zoals abonnementen op Dierenpark Amersfoort, weekendjes weg en borrelpakketten. Radio M Utrecht sluit het jaar nostalgisch af én zorgt voor een gouden start van 2023!

 
Vanaf 27 december draait Radio M Utrecht in De Gouden Week alleen de mooiste muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Tijdens De Gouden Week maken luisteraars elke dag twee keer kans op fantastische prijzen in het spel: De Gouden Plaat. In Aan Tafel! wordt er in de laatste dagen van 2022 teruggeblikt op het jaar. Jos van Heerden presenteert elke werkdag van 14:00 tot 17:00 uur het programma Jukebox Goud. 


De Gouden Week op Radio M Utrecht, van dinsdag 27 december tot en met vrijdag 6 januari, een heerlijke manier om het oude jaar uit te luiden en het nieuwe jaar te beginnen!


Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht. Radio M Utrecht is ook te beluisteren via de app van RTV Utrecht.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.