Spring naar bijdragen

De Gouden Week bij Radio M Utrecht


de redactie

721 weergaven

Na de kerstdagen start traditiegetrouw op Radio M Utrecht De Gouden Week. Van dinsdag 27 december tot en met vrijdag 6 januari kunnen luisteraars genieten van Gouwe Ouwe hits uit de jaren 60, 70 en 80. Iedere dag zijn er in het spel De Gouden Plaat mooie prijzen te winnen zoals abonnementen op Dierenpark Amersfoort, weekendjes weg en borrelpakketten. Radio M Utrecht sluit het jaar nostalgisch af én zorgt voor een gouden start van 2023!

 
Vanaf 27 december draait Radio M Utrecht in De Gouden Week alleen de mooiste muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Tijdens De Gouden Week maken luisteraars elke dag twee keer kans op fantastische prijzen in het spel: De Gouden Plaat. In Aan Tafel! wordt er in de laatste dagen van 2022 teruggeblikt op het jaar. Jos van Heerden presenteert elke werkdag van 14:00 tot 17:00 uur het programma Jukebox Goud. 


De Gouden Week op Radio M Utrecht, van dinsdag 27 december tot en met vrijdag 6 januari, een heerlijke manier om het oude jaar uit te luiden en het nieuwe jaar te beginnen!


Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht. Radio M Utrecht is ook te beluisteren via de app van RTV Utrecht.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.