Jump to content

Måneskin geeft intiem optredenin the Qube voor luisteraars van Qmusic


de redactie

1026 views

Na het winnen van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam is de carrière van de Italiaanse rockformatie Måneskin tot grote hoogte gestegen. Met nummers als 'Supermodel', 'The Loneliest' en de cover 'Beggin'' zijn ze niet meer weg te denken uit de internationale hitlijsten. Op 15 januari treedt de band op voor een selecte groep Q-luisteraars in the Qube. Luisteraars kunnen vanaf 9 januari tickets winnen. 


Het was in 2021 voor het eerst sinds 1990 dat een Italiaanse inzending goud won bij het Eurovisie Songfestival. Het jaar na Duncan Laurence, dus hier op Nederlandse bodem, behaalden de Romeinen met 'Zitti E Buoni' de eerste plaats. Daaropvolgend bestormde Måneskin de hitlijsten. Op 15 januari geven ze een optreden voor een selecte groep luisteraars bij Qmusic. Zij kunnen dat vanaf 9 januari winnen door een nummer te bellen wanneer ze een nummer van Måneskin horen. 


The Qube
The Qube is een intiem optreden waarbij luisteraars de kans krijgen om een artiest van wereldformaat van dichtbij mee te maken. Onder anderen Robbie Williams, The Script, Dua Lipa, John Legend en Ed Sheeran gingen Måneskin voor in eerdere edities van the Qube. De laatste editie was die van George Ezra.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.