Jump to content
Wat fijn dat je Radiotrefpunt bezoekt! Dank daarvoor. Het onderhoud en beheer van de community kost geld. Help ons hiermee. Steun Radiotrepfunt en doneer. Alvast bedankt. ×

Radio Veronica komende week in het teken van 'Epic 80s'


de redactie

414 views

Van 14 tot en met 20 januari staat Radio Veronica volledig in het teken van de ‘Epic 80s’. Een week lang herbeleven de Veronica-dj’s samen met hun luisteraars de epische jaren 80 en wanen zij zich in het tijdperk van artiesten als The Smiths, Grandmaster Flash, Doe Maar en Talking Heads. De week wordt op zaterdag 14 januari om 08:00 uur afgetrapt en duurt tot vrijdag 20 januari 19:00 uur. De hele week kunnen luisteraars hun favoriete 80s platen tippen bij Rob Stenders en Caroline Brouwer tijdens ‘De Bonanza’. Op basis van deze suggesties wordt de ‘80s Top 100’ samengesteld, die vrijdag 20 januari vanaf 09:00 uur te horen is. Luisteraars maken bovendien de hele week kans op het winnen van een retro DAB+ radio.


Schoudervullingen en synthesizers
Het was de tijd van schoudervullingen en big hair. Van ‘Top Gun’ en ‘The Breakfast Club’. Van Margaret Thatcher en Ronald Reagan. Én het was de tijd van Punk, New Wave en Poprock. Van Michael Jacksons ‘Thriller’, van synthesizers en van drumcomputers. Ja, de 80s sound is er één uit duizenden. Niet gek dus dat Radio Veronica een week lang de tijd neemt om haar luisteraars te trakteren op de allerbeste muziek uit dit decennium. Onder het mom WE.LOVE.MUSIC dompelen de Veronica dj’s zich tijdens de ‘Epic 80s’ onder in de wereld van de jaren ’80 muziek. Binnen de gebruikelijke programmering worden luisteraars een week lang getrakteerd op de allerbeste tracks uit de jaren ’80.


80’s Top 100
Natuurlijk hebben luisteraars zelf ook invloed op wat ze te horen krijgen. De hele week kunnen zij hun favoriete 80s-platen aanvragen tijdens ‘De Bonanza’ (op werkdagen van 14:00 uur tot 16:00 uur) en tippen via de social kanalen van Radio Veronica. Op basis van deze suggesties stelt de zender de ‘80s Top 100’ samen, die op vrijdag 20 januari vanaf 09:00 uur te horen is. Geen nummer is te gek, zolang deze maar tussen 1980 en 1990 is uitgebracht. 


Maak kans op een retro DAB+ radio
Gedurende de hele week vliegt Roepie Roepie de vogel door de studio. Horen luisteraars deze vliegen, dan kunnen zij ‘ROEPIE’ appen naar de studio - via de Radio Veronica-app of op radioveronica.nl. Als zij live in de uitzending komen, winnen ze een retro DAB+ radio.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.