Jump to content

Robert van den Ham presenteert ‘Breens LIVE!’, een nieuw programma over innovatie en digitalisatie van het onderwijs


de redactie

456 views

Robert van den Ham presenteert vanaf vrijdag 17 februari a.s. maandelijks ‘Breens LIVE!’ op New Business Radio. Dit nieuwe radioprogramma staat volledig in het teken van innovatie en digitalisatie van het onderwijs.


Welke technologische innovaties spelen er in het onderwijs? Begrijpt iedereen de urgentie en hoe blijf je als onderwijsinstelling attractief voor de student en de docent? Er wordt gesproken met gasten uit het onderwijslandschap, het bedrijfsleven en de politiek over innovatie en digitalisatie van het onderwijs van morgen.


“Nut en noodzaak van goed digitaal onderwijs is voor iedereen kraakhelder. In ‘Breens LIVE!’ gaan we daar meer richting aan geven door gesprekken en door zeker ook discussie. Als presentator van het programma, en ook als vader van twee schoolgaande kinderen, wil ik met experts en ervaringsdeskundigen onder meer kunnen concluderen dat de huidige 'digisprong' een doordachte is. Er ligt immers een complexe uitdaging om de digitale transitie in het onderwijs in goede banen te leiden", stelt presentator Robert van den Ham.


Geert-Jan van der Snoek van Breens Network: “Kennis delen is de norm in het onderwijs, daarom heeft Breens Network het initiatief genomen om met Breens LIVE! innovatieve ontwikkelingen en digitalisering in het onderwijs dichterbij te brengen. Breens Network wil de digitale veranderingen leiden in het onderwijs vanuit onze collectieve visie op een inclusieve, hybride en veilige leeromgeving.”


‘Breens LIVE!’ is vanaf vrijdag 17 februari elke derde vrijdag van de maand, tussen 11:00 en 12:00 uur, te beluisteren op New Business Radio. Na de uitzending zijn alle interviews terug te luisteren via de website van New Business Radio en alle bekende podcastkanalen.


Over New Business Radio
New Business Radio is dé zakenzender van Nederland! Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap. Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid. Van hippe start up tot ijzersterke multinational, iedereen praat mee op New Business Radio.


Afbeelding: Geert-Jan van der Snoek en presentator Robert van den Ham

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.