Jump to content

KINK 80's New Wave Top 100 op Eerste Paasdag met Tim Op het Broek en Michiel Veenstra


de redactie

328 views

Op Eerste Paasdag zet KINK 80's de paashaasoren even aan de kant en roept alle donkere radiodieren op voor de New Wave Top 100. Het belooft een dag vol heerlijke muziek te worden, met de beste New Wave tracks ooit gemaakt. Van Joy Division tot Sisters of Mercy en van Japan tot Front 242, alles komt voorbij.

 

De lijst wordt gepresenteerd door niemand minder dan KINK-dj's Tim Op het Broek en Michiel Veenstra, die de luisteraars de hele dag zullen trakteren op een onvergetelijke muzikale reis door de geschiedenis van de New Wave. Vanaf 10:00 uur 's ochtends kunnen de luisteraars zich onderdompelen in deze fantastische muziek.

 

En dan natuurlijk de vraag waar iedereen op wacht: wat staat er dit jaar op nummer één? Zal het Joy Division zijn met hun klassieker "Love Will Tear Us Apart"? Of misschien The Cure met "A Forest"? Of toch iets verrassends van Depeche Mode, Siouxsie and the Banshees, of The Smiths?

 

Het blijft nog even spannend, maar één ding is zeker: de New Wave Top 100 is een dag vol muzikale hoogtepunten die je niet wilt missen. Zet je radio aan en geniet van de beste New Wave tracks aller tijden.

 

 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...