Spring naar bijdragen

Toine van Peperstraten en Frank van ’t Hof presenteren in het teken van Fonds Gehandicaptensport de wandelzaterdag op ALLsportsradio 


de redactie

327 weergaven

Op zaterdag 22 april a.s. is het wandelzaterdag op ALLsportsradio. De programmering van de sportzender staat dan van 9:00 tot 17:00 uur in het teken van het toegankelijk maken van sport voor iedereen. Deze speciale uitzending wordt gepresenteerd door Toine van Peperstraten en Frank van ’t Hof.


Op wandelzaterdag zetten Univé en Fonds Gehandicaptensport zich in om sporten dichtbij huis voor iedereen toegankelijk te maken. Op acht uitgezette routes in het hele land kan 5 kilometer gewandeld worden, maar meedoen in eigen woonplaats mag ook. Per deelnemer doneert Univé 5 euro aan Fonds Gehandicaptensport.


ALLsportsradio wandelt de hele dag mee en doet live verslag, zowel in beeld als geluid. 
Met studiogasten, live reportages vanuit het land en de favoriete platen van deelnemende wandelaars.


Toine van Peperstraten: “Sporten is belangrijk voor iedereen, maar helaas niet vanzelfsprekend. Zeker niet voor mensen met een beperking. Daarom steun ik al jaren Fonds Gehandicaptensport. Dit mooie initiatief van Univé is laagdrempelig en kan veel betekenen voor sporters met een handicap.”


Naast de speciale radio uitzending is de wandelzaterdag ook de gehele dag in beeld te volgen via onder meer allsportsradio.nl, de winkels van Univé en op www.unive.nl/sportvooriedereen. Razende reporters Martine Hauwert en Olivier de Neve reizen de hele dag met een mobiele cameraploeg door het land om vanaf de wandellocaties en bij sportverenigingen verslag te doen en mooie verhalen te brengen.  


ALLsportsradio
ALLsportsradio is dé online sportzender van Nederland! Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten is er juist ook aandacht voor de minder bekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zijn juist wel te horen op ALLsportsradio.

 

Afbeelding: Toine van Peperstraten (foto ALLsportsradio)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.