Spring naar bijdragen

Joe laat het grootste reuzenrad ooit aan de Belgische kust van vrijdag 30 juni tot zondag 6 augustus draaien in Middelkerke


de redactie

280 weergaven

Joe brengt deze zomer een spectaculaire attractie naar Middelkerke, want van vrijdag 30 juni tot zondag 6 augustus draait het grootste reuzenrad ooit aan de Belgische kust op het Arthur De Greefplein. Met een hoogte van maar liefst 44 meter en 36 muzikale cabines biedt dit rad een adembenemend uitzicht op zee aan de ene kant en op het schilderachtige binnenland aan de andere kant. Bovendien zorgt Joe voor de perfecte sfeer met live radio-uitzendingen op de zeedijk, elke vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 22:00 uur.


Tijdens de zomerse dagen aan de voet van het reuzenrad zorgen de Joe-dj's voor de ultieme feeststemming met de beste muziek. Het reuzenrad wordt nog specialer doordat elke cabine een Joe-artiest heeft waarvan je de grootste hits kunt beluisteren. Of je nu fan bent van Clouseau, Tina Turner, Adele, The Starlings, ABBA of Ed Sheeran, je kunt genieten van hun muziek terwijl je hoog boven de kust zweeft.


Maar dat is niet alles! Op zaterdagavonden van 20:00 tot 22:00 uur kunnen bezoekers helemaal losgaan op de dj-sets van Joe, met onder andere Sven Ornelis en Bart-Jan Depraetere. De zomerse beats zullen iedereen in beweging krijgen. Daarnaast staat er een gevarieerd programma vol activiteiten gepland voor de weekenden, en heeft Joe gedurende de hele zomer nog vele verrassingen in petto voor haar luisteraars. Je maakt zelfs kans op de betoverende Joe Sunset Apero's, die wekelijks kunnen worden gewonnen.


Het reuzenrad is te bewonderen op het Arthur De Greefplein in Middelkerke van 30 juni tot 3 september. De Joe-dj's zullen er live radio-uitzendingen verzorgen op vrijdag, zaterdag en zondag, van 30 juni tot 6 augustus, tussen 12:00 en 22:00 uur. Meer informatie over het Joe Reuzenrad is te vinden op joe.be

 

Afbeelding: Het reuzenrad in Middelkerke (foto Yves Engels/Joe)

  • Vind ik leuk 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.