Spring naar bijdragen

De 100% NL Tijdmachine' sluit af met spectaculaire Top 25 


de redactie

298 weergaven

Het radiostation 100% NL sluit 'De 100% NL Tijdmachine' op vrijdag 21 juli op een spectaculaire manier af met de onthulling van de Top 25 van de beste hits uit de jaren 70, 80, 90 en 00's. De afgelopen week hebben luisteraars kunnen genieten van een unieke reis door de tijd, waarin nostalgische momenten, legendarische persoonlijkheden en bekende Nederlanders van vroeger en nu centraal stonden. De speciale week heeft lovende reacties gekregen en heeft een overweldigend aantal verzoeken en suggesties opgeleverd voor de samenstelling van de 'De 100% NL Tijdmachine' Top 25. Onder de artiesten die veel verzoeken ontvingen, bevonden zich André Hazes sr. en Nick & Simon, maar de grote winnaar is Marco Borsato met zijn nummer 'Dromen Zijn Bedrog'. Benieuwd naar de volledige lijst? Stem dan af op 100% NL op vrijdag 21 juli van 17:00 tot 19:00 uur.


Top 25
De nostalgische week wordt afgesloten met een unieke Top 25-lijst. Luisteraars hebben de hele week hun verzoeken en suggesties kunnen indienen via de 100% NL-app om samen met hun favoriete nummers uit verschillende decennia deze lijst samen te stellen. De top drie van deze lijst is inmiddels bekend:

  1. Marco Borsato - Dromen Zijn Bedrog
  2. Nick & Simon - Pak Maar M'n Hand
  3. André Hazes - Zij Gelooft In Mij

Een week vol nostalgie
Tijdens 'De 100% NL Tijdmachine' werden luisteraars de hele week ondergedompeld in een muzikale reis vol jeugdige herinneringen en dierbare momenten. In de 100% NL-studio waren gasten zoals Henny Huisman, Paula Majoor (stemactrice van Pippi Langkous), Jim Bakkum en jeugdhelden Moffel & Piertje te gast om herinneringen op te halen over de verschillende decennia.


Giorgio Hokstam, radio dj bij 100% NL zegt het volgende over 'De 100% NL Tijdmachine': "Het is fantastisch om onze luisteraars mee terug te nemen in de tijd en hen te laten genieten van de beste muziek, artiesten, jeugdhelden en hoogtepunten uit de jaren 70, 80, 90 en 00's. Het is een week vol herkenning en herinneringen, wat het extra leuk maakt om te maken én luisteren!  De Top 25 weerspiegelt de liefde voor Nederlandse muziek en de onvergetelijke hits die ons hebben gevormd. We bedanken onze luisteraars voor hun betrokkenheid en het samenstellen van deze geweldige toplijst."

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.