Jump to content

Radio 538 luidt weekend vroeger in met nieuwe programmering


de redactie

259 views

Een nieuw radioseizoen betekent een nieuwe programmering: vanaf 1 september wordt het weekend bij Radio 538 een uur eerder ingeluid, kunnen luisteraars ook op zaterdag genieten van De 538 Ochtendshow en wordt de 538 Top 50 gepresenteerd door Mark Labrand. Met deze wijzigingen wil 538 haar luisteraars een nog betere luisterervaring bieden.


Vanaf 1 september krijgt het weekendprogramma een frisse impuls met een vervroegde start. Met Niek van der Bruggen op vrijdagen van 12:00 uur tot 15:00 uur, trappen de mannen van De Coen & Sander Show het weekend vanaf nu een uurtje eerder af, namelijk elke vrijdag van 15:00 uur tot 18:00 uur. Voor luisteraars die niet genoeg kunnen krijgen van De 538 Ochtendshow is er ook goed nieuws: Het Beste van De 538 Ochtendshow is iedere zaterdagochtend van 09:00 uur tot 12:00 uur te horen.


De populaire 538 Top 50 wordt verplaatst naar de zaterdagmiddag waar Mark Labrand van 15:00 uur tot 18:00 uur de luisteraars gaat meenemen door de hitlijst.


En dat is nog niet alles: Radio 538 introduceert met trots de twee nieuwe getalenteerde presentatoren Marnix Westhuis en Kylian van Luijt. Vanaf 4 september verzorgen zij het nachtprogramma, van 03:00 uur tot 05:00 uur.


Dave Minneboo, Radiodirecteur van Radio 538, is enthousiast over de nieuwe programmering: "Deze veranderingen in onze programmering weerspiegelen onze voortdurende inzet om in te spelen op veranderende behoeften van onze luisteraars, ook in het weekend. En de nachtprogrammering breiden we uit met nieuwe talenten. We zijn ervan overtuigd dat deze vernieuwingen een positieve impuls zullen geven aan die luisterervaring, met 24/7 aansprekende content die de luisteraars betrokken houdt."


De volledige programmering gaat per 1 september van start en is terug te vinden via de website van Radio 538.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.