Jump to content

September bij Radio Veronica: Concertmaand vol kans op tickets voor jouw favoriete bands


de redactie

465 views

Radio Veronica verwelkomt de maand september met een knal, want het is weer tijd voor de jaarlijkse Concertmaand. Tot zaterdag 30 september maak jij kans op de meest begeerde concertkaarten om live te genieten van jouw favoriete bands. Want zoals het gezegde luidt: Live is life!


Ben jij net zo'n grote Depeche Mode-fan als Sander Lantinga? Sta je te popelen om mee te rappen op de hits van Snoop Doggy Dogg in Rotterdam Ahoy? Misschien wil je jouw grote liefde verrassen met twee kaarten voor een magische avond met Danny Vera? Of ben je meer in voor een knallende avond met je beste vrienden bij The Prodigy? Tijdens de Concertmaand maak je bij Radio Veronica elke dag kans op de allerbeste concertkaarten voor jouw ultieme muziekervaring.


Hoe maak je kans?
Je hebt twee mogelijkheden om tijdens de Concertmaand jouw tickets te scoren:

  • Luister naar Radio Veronica: De hele maand september staat in het teken van verschillende topartiesten. Stem af op Radio Veronica om tickets te winnen voor de meest gewilde concerten. Elke week brengt nieuwe namen en kansen. Voor de laatste updates, check radioveronica.nl.
  • Volg Radio Veronica op Instagram: Doe mee met de Concertkalender op Instagram. Van 1 tot en met 30 september staat er dagelijks een setje concertkaarten voor je klaar op onze Instagram-pagina. Dat klopt, elke dag. IN samenwerking met Mojo, Friendly Fire, Ziggo Dome, Rotterdam Ahoy, Paradiso, De Oosterpoort/Spot Groningen, 013 Poppodium Tilburg, Hedon en TivoliVredenburg is een lijst samengesteld met 30 onvergetelijke shows.


Mis deze kans niet om de live-optredens van jouw favoriete bands bij te wonen. Zet de radio aan en volg Radio Veronica en Instagram om jouw Concertmaand onvergetelijk te maken.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.