Spring naar bijdragen

Al 35 jaar non-stop feel good: Sky Radio viert verjaardag met Sky Top 1000 en heel veel taart


de redactie

253 weergaven

Op zaterdag 30 september is het officieel 35 jaar geleden dat Nederlands eerste – en enige – non-stop feel good zender voor het eerst te horen was. De radiozender viert dit feestelijke moment natuurlijk samen met haar luisteraars: zij kunnen komende week genieten van een week lang Sky Top 1000 en maken kans op een overheerlijke verjaardagstaart. Sky Radio maakt zich zo feestelijk op voor nog eens (minstens) 35 jaar! 


Sky Top 1000 
Ter ere van het 35-jarig jubileum zendt Sky Radio vanaf zaterdag de Sky Top 1000 uit, gebaseerd op de favorieten van de Sky luisteraar. Massaal stemden zij op Ed Sheeran: de Britse singer-songwriter siert met ‘Perfect’ de nummer 1 positie. Naast de hoogst genoteerde artiest, is Ed Sheeran met maar liefst 18 noteringen bovendien veruit de vaakst genoteerde artiest in de Sky Top 1000. Ook Michael Jackson (13 noteringen) en Coldplay (12 noteringen) doen het goed bij de Sky Radio luisteraar. De hoogst genoteerde Nederlandse productie is Danny Vera met het nummer ‘Roller Coaster’ (10), gevolgd door Direct met ‘Soldier On’ (14) en Krezip met ‘I Would Stay’ (17). 


De lijst is van 30 september t/m 6 oktober iedere dag tussen 09:00 uur en 18:00 uur te horen op Sky Radio, via skyradio.nl en op JUKE.  
 
A piece of Sky 
Een goed stuk taart kan natuurlijk niet ontbreken en dus deelt Sky Radio uit. Luisteraars kunnen zichzelf samen met hun collega's opgeven voor ‘A piece of Sky’ en maken zo kans op een overheerlijke verjaardagstaart die op de werkvloer bezorgd wordt. Want, wie jarig is trakteert.


Luisteraars maken tot en met 29 september kans via deze link.
 
35 jaar non-stop feel good 
Op 30 september 1988 werd Sky Radio op feestelijke wijze geopend met niemand minder dan Phil Collins en sinds die oprichting onderscheidt Sky Radio zich door haar kenmerkende non-stop formule: tijdloze hits, zonder gepresenteerde programma's.  


Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio: “Onze non-stop feel good formule bewijst zich al 35 jaar succesvol, maar deze mijlpaal hadden we natuurlijk nooit gered zonder onze luisteraars. Onze boodschap naar hen blijft onveranderd: Sky is er voor jou wanneer jij dat wilt. Op je werk, onderweg, in het weekend met de kids in de auto, of gewoon lekker thuis. Als je Sky Radio aanzet, dan leveren we altijd wat je van ons verwacht, namelijk de beste mix van classics en hits. En dat wordt gewaardeerd, want over het eerste half jaar van 2023 waren we met Sky bereiksleider: het station met de meeste luisteraars. Dat is waar we het voor doen!” 


Meer weten over de bestaansgeschiedenis van Sky Radio? Neem dan even een kijkje op de website van Sky Radio.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.