Jump to content
Wat fijn dat je Radiotrefpunt bezoekt! Dank daarvoor. Het onderhoud en beheer van de community kost geld. Help ons hiermee. Steun Radiotrepfunt en doneer. Alvast bedankt. ×

Hardwell terug op Radio 538 met 'Hardwell On Air'


de redactie

244 views

Hardwell, één van de grootste en meest succesvolle dj’s van Nederland, presenteert vanaf vrijdag 3 november zijn programma ‘Hardwell On Air’ op Radio 538. Het programma wordt iedere eerste vrijdagnacht van de maand uitgezonden van 02:00 tot 03:00 uur. Dit werd bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event in het 538 DJ Hotel.
 
Hardwell: "Ik ben mega enthousiast over de comeback van 'Hardwell On Air' op de radio! De show was altijd de perfecte manier om te verbinden met mijn fans en de muziek te delen waar ik zoveel passie voor heb. Het heeft even geduurd om deze herlancering voor elkaar te krijgen, maar ik kijk er ontzettend naar uit om dit nieuwe HOA-tijdperk af te trappen in samenwerking met Radio 538!"
 
Dave Minneboo, Creative Director Radio: ''Onze danceprogrammering op vrijdag- en zaterdagavond heeft een waanzinnige line-up met Armin van Buuren, Afrojack, David Guetta, Lucas & Steve, Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano en Tiësto. Na Hardwell zijn comeback, kan hij met zijn radioshow natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Vorig jaar draaide hij na vier jaar zijn allereerste set in Nederland op 538 Koningsdag tijdens een verrassingsoptreden, we zijn blij dat we hem nu officieel aan ons team toevoegen als nieuwe 538-dj!"


Afbeelding: DJ Hardwell tijdens Tomorrowland in 2018 (foto Wikipedia / Rutger Geerling)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.