Spring naar bijdragen

Hardwell terug op Radio 538 met 'Hardwell On Air'


de redactie

392 weergaven

Hardwell, één van de grootste en meest succesvolle dj’s van Nederland, presenteert vanaf vrijdag 3 november zijn programma ‘Hardwell On Air’ op Radio 538. Het programma wordt iedere eerste vrijdagnacht van de maand uitgezonden van 02:00 tot 03:00 uur. Dit werd bekendgemaakt tijdens het Amsterdam Dance Event in het 538 DJ Hotel.
 
Hardwell: "Ik ben mega enthousiast over de comeback van 'Hardwell On Air' op de radio! De show was altijd de perfecte manier om te verbinden met mijn fans en de muziek te delen waar ik zoveel passie voor heb. Het heeft even geduurd om deze herlancering voor elkaar te krijgen, maar ik kijk er ontzettend naar uit om dit nieuwe HOA-tijdperk af te trappen in samenwerking met Radio 538!"
 
Dave Minneboo, Creative Director Radio: ''Onze danceprogrammering op vrijdag- en zaterdagavond heeft een waanzinnige line-up met Armin van Buuren, Afrojack, David Guetta, Lucas & Steve, Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano en Tiësto. Na Hardwell zijn comeback, kan hij met zijn radioshow natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Vorig jaar draaide hij na vier jaar zijn allereerste set in Nederland op 538 Koningsdag tijdens een verrassingsoptreden, we zijn blij dat we hem nu officieel aan ons team toevoegen als nieuwe 538-dj!"


Afbeelding: DJ Hardwell tijdens Tomorrowland in 2018 (foto Wikipedia / Rutger Geerling)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.