Spring naar bijdragen

Sky Radio’s all-Christmas muziekprogrammering van start vanuit Disneyland Paris 


de redactie

433 weergaven

Vandaag klonk het startschot van ‘The Christmas Station’ op een wel heel bijzondere plek: Mickey en Minnie Mouse zorgden er vanuit Disneyland Paris met een beetje magie voor dat heel Nederland in muzikale kerstsfeer is gebracht. Het non-stop muziekstation Sky Radio is hiermee officieel omgedoopt tot ‘The Christmas Station’ en dit betekent dat kerstfans hun hart kunnen ophalen: ruim vijf weken lang kunnen zij genieten van non-stop kersthits! 


All the way from Disneyland Paris 
Geen plek ademt meer kerst dan Disneyland Paris. De kerstmagie aldaar bezorgt families en vrienden ieder jaar weer onvergetelijke herinneringen. Om precies die reden gaf Sky Radio station voice Mark Labrand zojuist, aan de voet van de 24 meter hoge kerstboom op Town Square, samen met Mickey en Minnie Mouse het startschot voor ‘The Christmas Station’. Dat deden zij middels een liveschakeling met Hilversum, waar de Sky Radio Kerstman in zijn eigen studio aan de knoppen zat om de magie van kerst het land in te sturen. Let 'The Christmas Station’ begin! 


Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio: “Sky Radio is dé kerstzender van Nederland en we zijn dan ook blij dat we vanaf vandaag weer compleet in het teken staan van deze mooiste, warmste en gezelligste tijd van het jaar. Ook voor Disney is die kersttraditie enorm belangrijk en dat maakt het extra bijzonder dat we ‘The Christmas Station’ dit jaar kunnen openen met Mickey en Minnie Mouse, in het betoverende Disneyland Paris. Daarbij loopt vanaf vandaag ook weer onze populaire actie waarbij luisteraars een arrangement voor 4 personen naar Disneyland Paris kunnen winnen. Disney en Sky Radio zorgen zo dus samen voor het ultieme kerstgevoel, voor iedereen.” 
 
 Sky Radio The Christmas Station is te beluisteren op 101FM, DAB+, Skyradio.nl en via de Sky- en JUKE-app. 


Afbeelding: Mickey en Minnie Mouse openen ‘The Christmas Station’ (foto Sky Radio)

  • Treurig 1

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.