Jump to content

Omroep Flevoland start 2024 met vernieuwde radioprogrammering


de redactie

402 views

Omroep Flevoland begint dinsdag 2 januari 2024 met een vernieuwde programmering op de radio. Zo krijgen bestaande radioprogramma’s een nieuw jasje, een nieuwe programmanaam én er is ruimte voor meer muziek. De programma’s zijn doordeweeks op de radio te horen en live tot 17:00 uur op tv te zien.


Flevoland is Wakker
Elke werkdag beginnen Joline Dalstra en Leo Schouwenaar tussen 06:00 en 09:00 uur met Flevoland is Wakker. Kijkers en luisteraars worden geïnformeerd over het laatste regionale- en landelijke nieuws en praten zij met diverse gasten over actuele zaken.


Flevoland Muziekland
Tussen 09:00 en 11:00 uur volgt Flevoland Muziekland. Via verzoek@omroepflevoland.nl kunnen Flevolanders hun favoriete artiesten of liedjes doorgeven. Als de aanvraag wordt gehonoreerd maakt de aanvrager kans op een overnachting in Egmond aan Zee inclusief ontbijt en diner.


Herberg Flevoland
Marco Verhagen en Aernout Pleket presenteren van 11:00 tot 14:00 uur Herberg Flevoland. Dit is een programma met ruimte voor gezelligheid, lokale- en nationale bekende artiesten, cultuur én wekelijkse rubrieken verzorgd door diverse deskundigen zoals autogoeroe Ben van Tilburg en Bernie Duijn met de nieuwste elektronische gadgets. Ook oud-politicus en Zeewoldenaar Henk Krol zal maandelijks zijn persoonlijke krul uitreiken aan een bijzondere Flevolander.


Studio Flevoland
Vanaf 15:00 tot 19:00 uur is Studio Flevoland met Odeke de Jong en Jordy Bouw. Zij ontvangen interessante, opvallende gasten waarmee wordt gepraat over het nieuws van de dag en de achtergronden bij het Flevolandse nieuws.

 
Niet alles zal veranderen
Tot 11.00 uur kan men nog steeds meedoen met het populaire spel KIEK, waarbij het verschil tussen 2 foto’s geraden moet worden. De kiekfoto kan men vinden op: www.omroepflevoland.nl/kiek. Van 19:00 tot 21:00 uur blijft Het Beste van Flevoland met aansluitend de lekkerste muziek tot middernacht uur.

 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.