Spring naar bijdragen

Haags multitalent Jessica Mendels nieuwe presentator Den Haag FM


de redactie

359 weergaven

Vanaf maandag 22 januari is de Haagse presentator en actrice Jessica Mendels elke werkdag te horen als presentator van ‘Haags Bakkie’ op hét lokale radiostation van Den Haag. Iedere dag presenteert Mendels van 10:00 en 12:00 uur het programma op Den Haag FM over uitgaan, sport, lifestyle en goede voeding, met daarnaast natuurlijk lekkere muziek.

 
Jessica Mendels
Mendels speelde de afgelopen jaren in films en series en zij presenteerde populaire televisieprogramma’s zoals ‘CampingLife’ en ‘Ik kom bij je eten’. Daarnaast presenteert zij ook seminars, schreef zij een kinderboek én won zij in 2022 ‘De Alleskunner VIPS’. Aan dit lijstje kan de veelzijdige Mendels nu een eigen radioprogramma toevoegen op Den Haag FM.

 
“Soms komt er iets op je pad dat direct goed voelt. Hier word ik heel enthousiast van!” zegt Mendels. “Ik houd van radio. Ik heb zelf ook altijd de radio aan en ik word graag verrast als luisteraar. Dus ik hoop straks ook de luisteraars te verrassen met nieuwtjes, weetjes en muziek.” Jessica is bij Den Haag FM de opvolger van Rosalyn van der Dussen die het programma ‘Haags Bakkie’ ruim een jaar presenteerde.

 
Sociaal betrokken en blij
Jessica zal in haar programma onder meer aandacht besteden aan uitgaan in de breedste zin van het woord: sport, lifestyle en goede voeding. Maar het gata verder dan dat: “Ik zou het fijn vinden als mensen blij worden van mijn programma. Vrolijk. Maar dat het ook inhoud heeft. Een sociaal-betrokken programma moet het worden”, aldus Jessica.  Zij noemt haar nieuwe avontuur op de radio bij Den Haag FM ‘superspannend’. “Het is een leuke en grote uitdaging om dit goed te gaan doen.”

 
“Den Haag FM is heel blij met de komst van Jessica Mendels”, zegt journalistiek leider Maarten Brakema. “Wij zijn trots dat we met haar zo’n goede opvolger hebben gevonden voor Rosalyn van der Dussen. Jessica heeft veel ervaring met presenteren en zij straalt energie en passie voor de stad uit. En zij heeft er heel veel zin in, dat merk je aan alles. Ik verheug me er nu al op iedere dag naar ‘Haags Bakkie’ met Jessica Mendels te gaan luisteren.”

 
Mogelijkheden van ontvangst
Jessica Mendels is iedere werkdag met ‘Haags Bakkie’ te horen van 10.00-12.00 uur op Den Haag FM. Die uitzending kan ook live worden bekeken via het tv kanaal van Den Haag FM. De radiozender is in Den Haag en directe omgeving te ontvangen via FM 92.0. Bekijk hier alle ontvangstmogelijkheden van zowel radio als tv van Den Haag FM.


‘Haags Bakkie’ wordt live uitgezonden vanuit de studio in ‘Tribes’ in het centrum van Den Haag aan de Kalvermarkt 53. Online kan de uitzending worden gevolgd via www.denhaagfm.nl én via de gratis app van Den Haag FM voor iOS en Android.  

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.