Jump to content

Uitreiking Gouden RadioRing en Marconi Awards Live op YouTube


de redactie

188 views

Vanavond is de uitreiking van de Gouden RadioRingen en Marconi Awards live te volgen op YouTube. Het gala, dat vanuit de Vorstin in Hilversum wordt uitgezonden, begint om 20:30 uur. 


Dit jaar wordt de uitreiking via Youtube uitgezonden, als reactie op de feedback van vorig jaar, toen het evenement niet live werd uitgezonden maar alleen via social media te volgen was. Organisator AVROTROS wil hiermee tegemoetkomen aan de wensen van het publiek 


Voor de Gouden RadioRing in de categorie "Beste Programma" gaan de genomineerden de strijd aan: 538 Ochtendshow (Radio 538), Jan-Willem Start Op (NPO Radio 2), Q-middagshow (Qmusic), Kinkstart (Kink), en The Friday Move (BNR).


In de categorie "Beste Presentator" dingen Tim op het Broek (Kink), Tim Klijn (Radio 538), Wilfred Genee (BNR), Domien Verschuuren (Qmusic), en Bram Krikke (Qmusic) naar de Gouden RadioRing.


Voor de Gouden RadioRing "Beste Podcast" maken Moordzaken, Door de ogen van de Koning, Pantelic Podcast, Geuze & Gorgels en Moordcast kans.


Naast de Gouden RadioRingen worden ook de Marconi Awards uitgereikt. Ghislaine Plag ontvangt de Oeuvre Award en Slam, NPO Radio 2 en NPO Radio 5 maken kans op de Marconi Award voor beste radiozender. Voor de Award voor aanstormend talent strijden Julia van Reyendam (Radio 538), Desiree van der Heiden (NPO Radio 2) en Jan van Poppel (NPO Klassiek / NPO Radio 1).

 

 

 

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.