Jump to content

Burgemeester Hilversum luidt lustrumjaar ALLsportsradio in


de redactie

349 views

Vandaag werd in De Radiofabriek op het Media Park in Hilversum het tienjarig bestaan van ALLsportsradio gevierd. Burgemeester Gerhard van den Top gaf het startschot voor het lustrumjaar door de nieuwe audiovormgeving in te luiden met een druk op de bekende rode knop.


Een vijf uur durende XXL-uitzending van ALLsportsradio LIVE! stond in het teken van tien jaar terugblikken op de hoogtepunten, met bekende studiogasten, anekdotes en spraakmakende interviews uit het afgelopen decennium. Presentatoren Robert Denneman, Daan Prins en Ron Lemmens werden vergezeld door co-hosts zoals Rick Winkelman, Frits Barend, Tom Coronel en Jacques Nieuwlaat.

 

Deze speciale uitzending werd afgesloten met een bijzondere aflevering van ‘Bloed, Zweet en Tranen’, waarin oud-scheidsrechter Mario van der Ende tennisicoon en directeur van het ABN AMRO Open tennistoernooi, Richard Krajicek, ontving.


Na de uitzending werd aangekondigd dat ALLsportsradio dagelijks live-uitzendingen zal verzorgen tijdens het ABN AMRO Open tennistoernooi van 10 t/m 18 februari 2024 in Rotterdam Ahoy.


Woensdagmiddag markeerde precies tien jaar sinds de lancering van ALLsportsradio door een groep bekende sporters op de rode knop te laten drukken, ook toen vanaf het Media Park in Hilversum. Nu, na een decennium, kreeg burgemeester Gerhard van den Top de eer, samen met initiatiefnemers Jaco Bal en Lars Schotanus, om het lustrumjaar officieel in te luiden met speciale audiovormgeving.


Gerhard van den Top: “Het is geweldig om te zien hoe dit radiostation zich de afgelopen tien jaar heeft ontwikkeld en hoe het een belangrijke rol speelt in het verspreiden van verhalen achter de sport. Ik feliciteer ALLsportsradio van harte met deze mijlpaal. Tien jaar geleden begonnen ze met een visie om de sport op een nieuwe manier naar de luisteraars te brengen, en dat is precies wat ze hebben bereikt. Hun toewijding aan innovatie en ondernemerschap in nieuwe media is bewonderenswaardig en past perfect bij de toekomst van onze Mediastad”.


De jubileumuitzending van ALLsportsradio was de hele middag te zien en te beluisteren op www.ALLsportsradio.nl en is als podcast beschikbaar op alle bekende podcastkanalen.


Afbeelding: Erwin Nyhoff en burgemeester  Gerhard van den Top te midden van de initiatiefnemers van ALLsportsradio Jaco Bal en Lars Schotanus.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.