Jump to content

Nieuw programma Soul Stories met Roeselien Wekker op GoodLIFE Radio


de redactie

242 views

Vandaag start Roeselien Wekker haar nieuwe programma Soul Stories op GoodLIFE Radio. Dit muziekprogramma zal vanaf nu elke tweede donderdag van de maand te beluisteren zijn op de lifestylezender.


In Soul Stories ontvangt presentatrice Roeselien Wekker prominente gasten aan tafel, waar ze hun levenslessen en persoonlijke verhalen delen aan de hand van livemuziek en songteksten. Het radioprogramma weerspiegelt Wekkers persoonlijke boodschap aan de wereld: 'wees jezelf, de rest is al bezet - Oscar Wilde'.


Roeselien Wekker zegt hierover: “Radio is altijd mijn grootste passie geweest. Als kind luisterden we ‘s ochtends altijd naar Radio 1 tijdens het ontbijt. Radio is intiem en daarom ben ik super blij dat ik Soul Stories bij GoodLIFE Radio mag maken!”


Soul Stories wordt elke tweede donderdag van de maand uitgezonden tussen 18:00 en 19:00 uur op GoodLIFE Radio en is achteraf beschikbaar als podcast op alle bekende podcastkanalen.


Over Roeselien Wekker
Roeselien Wekker, geboren en getogen in Amsterdam, heeft al op jonge leeftijd een passie ontwikkeld voor dans, zang en muziek. Na haar opleiding aan het Institute for Performing Arts van Lucia Marthas, heeft ze 15 jaar lang professioneel opgetreden in theater en televisie. Spiritualiteit, haar eigen zoektocht naar identiteit en muziek vormen de rode draad in haar leven. Identiteit en communicatie vormen de kern van haar werk als gespreksleider en trainer, waarbij ze ook fungeert als adviseur diversiteit & inclusie.


Over GoodLIFE Radio:
GoodLIFE Radio biedt dagelijks inspiratie aan luisteraars om het leven beter en completer te maken. Het station biedt 24/7 aangename muziek, updates, reportages en diverse themaprogramma's.

Belangrijke thema's op deze lifestylezender zijn onder meer gezondheid, koken, wonen, persoonlijke ontwikkeling, hobby's, muziek, entertainment, showbizz en reizen. Ook liefde, relaties en seks komen aan bod.


Afbeelding: Roeselien Wekker (foto GoodLIFE Radio)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.