Jump to content

ALLsportsradio zendt dagelijks live uit vanaf ABN AMRO Open


de redactie

424 views

Deze week verzorgt sportzender ALLsportsradio dagelijks live verslag van het ABN AMRO Open tennis toernooi in Rotterdam Ahoy. De uitzendingen van ALLsportsradio LIVE! staan volledig in het teken van dit prestigieuze indoor tennisevenement, dat bekendstaat als het grootste in Europa.


Van 12:00 tot 13:00 uur presenteren Robert Denneman en Daan Prins speciale uitzendingen van ALLsportsradio LIVE! Elke dag zijn er ook extra uitzendingen op dit tijdstip tijdens het slotweekend van het toernooi, inclusief interviews, studiogasten en reportages vanuit Ahoy.


Toernooidirecteur Richard Krajicek zal regelmatig in de studio verschijnen om de laatste updates van het toernooi te delen. Tijdens een speciale aflevering van het programma 'Bloed, Zweet en Tranen', ter ere van het tienjarig bestaan van ALLsportsradio, ontving oud-scheidsrechter Mario van der Ende deze tennislegende.


Krajicek merkt op: "De aanwezigheid van ALLsportsradio is een geweldige toevoeging aan het ABN AMRO Open. Tennisfans kunnen live ervaren hoe een radioprogramma wordt gemaakt en genieten van de sportgerelateerde gesprekken. Ik kijk ernaar uit om dagelijks aan te schuiven."


Het ABN AMRO Open beleeft tussen 10 en 18 februari zijn 51ste editie. Al meer dan vijftig jaar verwelkomt ABN AMRO de internationale tennistop tijdens dit toonaangevende indoor evenement. Sinds 1974 hebben talloze tennislegendes hier gespeeld, en het toernooi blijft een belangrijk podium voor zowel de huidige als toekomstige wereldtop.


ALLsportsradio is dé online sportzender van Nederland, waar alle sporten aan bod komen, inclusief minder bekende sporten die normaal gesproken weinig aandacht krijgen op de radio.

 

Afbeelding: Richard Krajicek in de studio van ALLsportsradio (foto ALLsportsradio)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.