Spring naar bijdragen

ALLsportsradio zendt dagelijks live uit vanaf ABN AMRO Open


de redactie

368 weergaven

Deze week verzorgt sportzender ALLsportsradio dagelijks live verslag van het ABN AMRO Open tennis toernooi in Rotterdam Ahoy. De uitzendingen van ALLsportsradio LIVE! staan volledig in het teken van dit prestigieuze indoor tennisevenement, dat bekendstaat als het grootste in Europa.


Van 12:00 tot 13:00 uur presenteren Robert Denneman en Daan Prins speciale uitzendingen van ALLsportsradio LIVE! Elke dag zijn er ook extra uitzendingen op dit tijdstip tijdens het slotweekend van het toernooi, inclusief interviews, studiogasten en reportages vanuit Ahoy.


Toernooidirecteur Richard Krajicek zal regelmatig in de studio verschijnen om de laatste updates van het toernooi te delen. Tijdens een speciale aflevering van het programma 'Bloed, Zweet en Tranen', ter ere van het tienjarig bestaan van ALLsportsradio, ontving oud-scheidsrechter Mario van der Ende deze tennislegende.


Krajicek merkt op: "De aanwezigheid van ALLsportsradio is een geweldige toevoeging aan het ABN AMRO Open. Tennisfans kunnen live ervaren hoe een radioprogramma wordt gemaakt en genieten van de sportgerelateerde gesprekken. Ik kijk ernaar uit om dagelijks aan te schuiven."


Het ABN AMRO Open beleeft tussen 10 en 18 februari zijn 51ste editie. Al meer dan vijftig jaar verwelkomt ABN AMRO de internationale tennistop tijdens dit toonaangevende indoor evenement. Sinds 1974 hebben talloze tennislegendes hier gespeeld, en het toernooi blijft een belangrijk podium voor zowel de huidige als toekomstige wereldtop.


ALLsportsradio is dé online sportzender van Nederland, waar alle sporten aan bod komen, inclusief minder bekende sporten die normaal gesproken weinig aandacht krijgen op de radio.

 

Afbeelding: Richard Krajicek in de studio van ALLsportsradio (foto ALLsportsradio)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.