Jump to content

Radio 538 komt met een nieuw radiospel: 538 Stemmenjacht


de redactie

618 views

Op Radio 538 begint op maandag 11 maart een spannende nieuwe spel genaamd '538 Stemmenjacht', waarbij luisteraars de kans krijgen om in totaal € 100.000 te winnen. Het spel draait om 26 koffers, elk genummerd van 1 tot 26, en bij elke koffer hoort een audiofragment van een stem van een bekende Nederlander.


Hoe werkt het spel?
Elke koffer vertegenwoordigt een ander geldbedrag. Elk uur mag een luisteraar een koffer kiezen, waarvan vervolgens het geldbedrag wordt onthuld en het audiofragment van de BN'er wordt afgespeeld. Luisteraars moeten raden welke BN'er de stem toebehoort. Bij een juist antwoord winnen ze het geldbedrag uit de gekozen koffer. Bij een fout antwoord ontvangen ze toch een gratis lot van de Nationale Postcode Loterij. Na elke gissing kan de volgende deelnemer een nieuwe koffer kiezen.


De 538 Stemmenjacht zal vanaf maandag 11 maart tot en met vrijdag 29 maart elke werkdag tussen 07:00 en 18:00 uur plaatsvinden. Er zullen dagelijks minimaal 10 speelrondes zijn. Geselecteerde deelnemers zullen op de betreffende dag te horen krijgen in welk uur ze zullen meespelen. Wil je meespelen? Als je durft mee te doen aan deze spannende uitdaging, meld je dan nu aan via de website van Radio 538.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.