Spring naar bijdragen

Radio 538 komt met een nieuw radiospel: 538 Stemmenjacht


de redactie

632 weergaven

Op Radio 538 begint op maandag 11 maart een spannende nieuwe spel genaamd '538 Stemmenjacht', waarbij luisteraars de kans krijgen om in totaal € 100.000 te winnen. Het spel draait om 26 koffers, elk genummerd van 1 tot 26, en bij elke koffer hoort een audiofragment van een stem van een bekende Nederlander.


Hoe werkt het spel?
Elke koffer vertegenwoordigt een ander geldbedrag. Elk uur mag een luisteraar een koffer kiezen, waarvan vervolgens het geldbedrag wordt onthuld en het audiofragment van de BN'er wordt afgespeeld. Luisteraars moeten raden welke BN'er de stem toebehoort. Bij een juist antwoord winnen ze het geldbedrag uit de gekozen koffer. Bij een fout antwoord ontvangen ze toch een gratis lot van de Nationale Postcode Loterij. Na elke gissing kan de volgende deelnemer een nieuwe koffer kiezen.


De 538 Stemmenjacht zal vanaf maandag 11 maart tot en met vrijdag 29 maart elke werkdag tussen 07:00 en 18:00 uur plaatsvinden. Er zullen dagelijks minimaal 10 speelrondes zijn. Geselecteerde deelnemers zullen op de betreffende dag te horen krijgen in welk uur ze zullen meespelen. Wil je meespelen? Als je durft mee te doen aan deze spannende uitdaging, meld je dan nu aan via de website van Radio 538.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.