Jump to content

Barry Paf en Edsilia Rombley maken podcast 'Songfestivalgeheimen' met Chantal Janzen, Trijntje Oosterhuis en Cornald Maas


de redactie

151 views

In aanloop naar het Eurovisie Songfestival presenteren zangeres Edsilia Rombley en 100% NL-dj Barry Paf de podcast 'Songfestivalgeheimen'. In deze podcast delen onder andere Trijntje Oosterhuis, presentatrice Chantal Janzen en songfestivalexpert Cornald Maas exclusieve inzichten over het grootste jaarlijkse muziekevenement ter wereld. De eerste aflevering is vanaf maandag 15 april om 16:00 uur beschikbaar via 100p.nl en populaire podcast-apps.

 

Barry Paf verklaart: Barry Paf: "Het was niet de vraag óf, maar wanneer Edsilia en ik samen een podcast over dit onderwerp zouden gaan maken. We presenteren een leuke mix aan feiten, anekdotes en geheimen van mensen die alle ins en outs van het songfestival van binnenuit meegemaakt hebben."


Edsilia Rombley voegt toe: "Ik heb twee keer meegedaan en twee keer een rol als presentator gehad. En toch ben ook ik verrast over sommige dingen die ik tegenkwam tijdens het maken van deze podcast. De voorpret van de komende editie kan nu echt beginnen!"


In de podcast blikt Trijntje Oosterhuis terug op haar iconische 'scheurjurk'-moment, dat ze op het laatste moment besloot te wijzigen. Chantal Janzen deelt haar ervaringen over hoe ze omging met onverwachte situaties tijdens live-uitzendingen. Regisseur Marnix Kaart biedt een uniek inzicht in de productie van het liedjesfestijn, terwijl componist Eric van Tijn vertelt over de essentiële kenmerken van een goed songfestivallied. Edsilia Rombley deelt op haar beurt een persoonlijke anekdote over haar uitdagingen met het lezen van de autocue en haar nieuwe contactlenzen.


Barry Paf's middagshow is dé plek voor updates over het songfestival. Hij volgt het evenement al van jongs af aan en ontvangt regelmatig artiesten van het songfestival in zijn studio. Ook maakte hij deel uit van de vakjury tijdens het festival in 2022. Edsilia Rombley is een vertrouwd gezicht in de middagshow van 100% NL. Als vertegenwoordiger van Nederland heeft ze tweemaal deelgenomen aan het Eurovisie Songfestival en heeft ze meerdere keren de punten namens ons land uitgereikt. Bovendien was ze tijdens de editie in Rotterdam een van de presentatoren.


De eerste aflevering van 'Songfestivalgeheimen' is vanaf maandag 15 april om 16.00 uur beschikbaar op alle podcastplatforms, waaronder Spotify en Apple Podcasts, en via 100p.nl. Elke maandag zal een nieuwe aflevering worden uitgebracht tot aan de start van het songfestival.


Barry Paf en Edsilia Rombley in de podcaststudio (foto 100% NL / Naomi van Verseveld)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.