Jump to content

Rob Janssen keert vanaf 19 april terug op 3FM met 'De Vrijdag Vuurwerk Show met Rob van de Radio'


de redactie

259 views

Rob Janssen, bekend van 3FM, is terug van weggeweest. Vanaf volgende week staat hij klaar om met jou het weekend sprankelend in te luiden en de werkweek af te sluiten met een dosis plezier. Dat is wat je kunt verwachten van Dat is wat je kunt verwachten van 'De Vrijdag Vuurwerk Show met Rob van de Radio'.


In dit nieuwe programma van AVROTROS-radio zal Rob Janssen op zijn geheel eigen wijze jouw vrijdagmiddag omtoveren tot een feest. Verwacht een mix van weekendmuziek, een humoristische kijk op het nieuws van de week en Rob's legendarische rubrieken, waaronder De Hindertelefoon, waarin zowel bekende als onbekende Nederlanders voor de gek worden gehouden.


Rob is enthousiast: “Rob is enthousiast: “Ik heb er ongelofelijk veel zin in, ben uitgeslapen en klaar om te knallen!" Joost Strootman, eindredacteur 3FM bij AVROTROS: ''Dit is dé radioshow waarmee jij je weekend wilt starten. De energieke en vrolijke Rob neemt de luisteraar mee in zijn enthousiasme, waardoor iedereen spontaan (nóg meer) zin krijgt in het weekend!"


'De Vrijdag Vuurwerk Show met Rob van de Radio' is vanaf 19 april elke vrijdag te beluisteren van 16:00 tot 19:00 uur bij AVROTROS op NPO 3FM.

 

Afbeelding: Rob Janssen (foto AVROTROS / Ruud Baan)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.