Jump to content

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga starten maandag 6 mei de nieuwe ochtendshow op Joe 


de redactie

104 views

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga starten maandag 6 mei de nieuwe ochtendshow op Joe 


Op maandag 6 mei 2024 gaan Coen Swijnenberg en Sander Lantinga van start met hun ochtendshow op JOE. Na 18 jaar lang luisteraars door de avondspits te hebben geloodst, zullen ze vanaf nu elke werkdag tussen 06:00 en 10:00 uur te horen zijn. Dit is een nieuw hoofdstuk in hun carrière, waarbij ze de luisteraars elke ochtend willen laten opstaan met een glimlach.


JOE, een zender die tijdloze en herkenbare muziek uit de jaren 70, 80 en 90 speelt, begon in september 2023 met uitzenden op een landelijke frequentie. In korte tijd is JOE uitgegroeid tot de zesde zender van Nederland.


Zendermanager Iwan Reuvekamp benadrukt het vertrouwde, herkenbare en volwassen geluid van JOE, dat perfect aansluit bij de verwachtingen van de luisteraars voor de Coen & Sander Show. Hij zegt: "JOE staat voor een vertrouwd, herkenbaar, verrassend maar vooral ook volwassen geluid. Dat is precies wat luisteraars van de Coen & Sander Show bij JOE mogen verwachten. Opstaan met een lach en de dag positief en goed geïnformeerd van start gaan."


Coen Swijnenberg kijkt uit naar de nieuwe uitdaging en zegt: “Ik kijk er enorm naar uit om weer dagelijks de Coen & Sander Show te gaan maken. Na 18 jaar samen met de luisteraar de werkdag af te sluiten, gaan we nu voor het eerst met ze opstaan. En dat op JOE: het relatief nieuwe radiostation, waar ik met veel plezier aan mee bouw.”


Sander Lantinga voegt hieraan toe: “Ik heb vooral heel veel zin om weer samen met Coen dagelijks radio te maken. Onze carrière leest als een groot jongensboek waar we een veelbelovend hoofdstuk aan toe mogen voegen"


Tijdens de Coen & Sander Show zal Merel Westrik het laatste nieuws presenteren, waardoor luisteraars elke ochtend goed geïnformeerd aan hun dag kunnen beginnen. Westrik, bekend van haar werk als nieuwslezeres, kijkt uit naar haar nieuwe rol op de radio:  “Terug naar een oude liefde! Nieuwslezen. Maar dan wel op een, voor mij, nieuw medium. Radio. Daar ben ik onwijs nieuwsgierig naar. Ik kan niet wachten tot het maandag is!”

 


Afbeelding: Coen Swijnenberg, Merel Westrik en Sander Lantinga (foto Joe/Nick van Ormondt)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.