Spring naar bijdragen

Helmut Lotti maakt radiodebuut met 'Elvis Forever' op JOE Gold


de redactie

249 weergaven

Vanaf 25 mei start Helmut Lotti als radio-dj op JOE Gold met zijn nieuwe programma 'Elvis Forever'. In dit programma brengt hij een eerbetoon aan zijn muzikale held, Elvis Presley. Het programma wordt elke zaterdag om 14:00 uur uitgezonden.


In 'Elvis Forever' neemt Lotti de luisteraars mee door het leven en de carrière van Elvis Presley, inclusief zijn romantische liedjes, filmcarrière, legendarische comeback en zijn werk als komiek en acteur. Het programma zal niet alleen de grootste hits van Elvis bevatten, maar ook enkele minder bekende nummers.


Helmut Lotti is sinds zijn jeugd een groot fan van Elvis Presley. Zijn bewondering begon op zesjarige leeftijd en leidde uiteindelijk tot zijn succesvolle album 'My Tribute to the King' in 2002. Lotti heeft een uitgebreide verzameling Elvis-materiaal en kijkt ernaar uit om zijn kennis en passie voor The King of Rock and Roll te delen met de luisteraars van JOE Gold.


Elke dag zet JOE Gold de meest iconische artiesten in de spotlight met de beste hits uit de jaren zestig en zeventig. 'Elvis Forever' is vanaf 25 mei elke zaterdag om 14:00 uur te horen. Herhalingen zijn elke dinsdag om 20:00 uur beschikbaar en het programma kan ook worden herbeluisterd via de JOE-app.

 

Afbeelding: Helmut Lotti (foto JOE)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.