Jump to content

Helmut Lotti maakt radiodebuut met 'Elvis Forever' op JOE Gold


de redactie

267 views

Vanaf 25 mei start Helmut Lotti als radio-dj op JOE Gold met zijn nieuwe programma 'Elvis Forever'. In dit programma brengt hij een eerbetoon aan zijn muzikale held, Elvis Presley. Het programma wordt elke zaterdag om 14:00 uur uitgezonden.


In 'Elvis Forever' neemt Lotti de luisteraars mee door het leven en de carrière van Elvis Presley, inclusief zijn romantische liedjes, filmcarrière, legendarische comeback en zijn werk als komiek en acteur. Het programma zal niet alleen de grootste hits van Elvis bevatten, maar ook enkele minder bekende nummers.


Helmut Lotti is sinds zijn jeugd een groot fan van Elvis Presley. Zijn bewondering begon op zesjarige leeftijd en leidde uiteindelijk tot zijn succesvolle album 'My Tribute to the King' in 2002. Lotti heeft een uitgebreide verzameling Elvis-materiaal en kijkt ernaar uit om zijn kennis en passie voor The King of Rock and Roll te delen met de luisteraars van JOE Gold.


Elke dag zet JOE Gold de meest iconische artiesten in de spotlight met de beste hits uit de jaren zestig en zeventig. 'Elvis Forever' is vanaf 25 mei elke zaterdag om 14:00 uur te horen. Herhalingen zijn elke dinsdag om 20:00 uur beschikbaar en het programma kan ook worden herbeluisterd via de JOE-app.

 

Afbeelding: Helmut Lotti (foto JOE)

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.